2777
2789
آره میدونم میدونه میخوام سر صحبت وبازهم بهش بگم هرمونا به هم میریزه وباید با همسرش چطوری رفتار کنه

خودش میدونه 

خیلی ضایع است‌

اگه کوچیکتر بود یک چیزی اون الان همه چی میدونه

فقط خجالت زاده ش میکنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره میدونم میدونه میخوام سر صحبت وبازهم بهش بگم هرمونا به هم میریزه وباید با همسرش چطوری رفتار کنه

اون خودش بیشتر از شما می‌دونه نگران نباش 😂

بشین پیشش قشنگ برات توضیح میده با جزییات 

یه سوال بپرسم؟ منم یه پسر نوزده ساله دارم که یه سالی میشه عاشق یه دختر هم سن خودش شده مادره دختره تا ...

وای خدا نه ،من مجردم ولی نه قبول نمیکنم ،با مادر دختر صحبت میکنم 

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

چرا باهاش راجع به این موضوع حرف بزنی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
پسر من ۱ سالش بود یبار دید من نوار بهداشتی میزارم یه نوار برداشت کل روز تو شلوارش بود 😁😁😁

بگردم، تصورش کردم چقدر گوگولی شده😇

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
بیشتر ببینید