2777
2789
بله ممنون آی کیو جامع که دوازدهم، ولی میگین دو منبع یعنی بعد خیلی سبز چی بزنم تک پایه؟مثلا میکرو گاج ...

خواهش میکنم عزیزم 

نردبام یا ای کیو ،کلا یه کتاب سخت 

میکرو تو بعضی درسا همرده ی خود خیلی سبز بود برای ما  ...باز من از کنکور فاصله گرفتم 🫠شاید کتابای بهتری اومده باشن که من خبر نداشته باشم 🥲ولی نردبام تستای خوبی داشت که آدمو به چالش میکشوند 

خواهش میکنم عزیزم نردبام یا ای کیو ،کلا یه کتاب سخت میکرو تو بعضی درسا همرده ی خود خیلی سبز بود برای ...

من از میکرو خبر ندارم همینجوری گفتم... به تابستون فکر می کنم تنم می لرزه‌‌‌... یعنی باید برا هر درس خیلی سبز بزنم بعدش نردبام...‌‌ یعنی ۸ تا کتابو باید بزنم‌؟‌!😱

باش مراقب گرگا نفسم ... :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از میکرو خبر ندارم همینجوری گفتم... به تابستون فکر می کنم تنم می لرزه‌‌‌... یعنی باید برا هر درس ...

نگران نباش ،سخت نیست اتفاقا 😅به هر حال رقبات میخونن 😅یعنی من هر کسی رو که میشناسم خونده ...

به نظرم خودت برو کتاب فروشی ،یه چک بکن ...مثلا من تو یه سری درسا با سبز ارتباط برقار میکردم تو بعضی درسا با میکرو ...

در طول یکسال راحته آخه 

چون شما باید سال آخر کل پایه ها رو بخونی باز  ،مرور کنی ،نهایی بخونی ،تست بزنی و ...👌🏻

نگران نباش ،سخت نیست اتفاقا 😅به هر حال رقبات میخونن 😅یعنی من هر کسی رو که میشناسم خونده ...به نظرم ...

آره رقبا که خیلی می خونن... به هر حال همه رشته تاپ میخوان دیگه... ولی حجم کتاب تستا رو که می‌بینم می‌گم چجوری می‌شه تو تابستون همه‌رو خوند... نه نردبام می‌گیرم شما گفتین حتما خوبه...😄

پس: منبع اول خیلی سبز، منبع دوم نردبام، دوازدهم آی کیو جامع. درسته‌؟ یا بازم باید کتاب بگیرم‌؟🥲

آره رقبا که خیلی می خونن... به هر حال همه رشته تاپ میخوان دیگه... ولی حجم کتاب تستا رو که می‌بینم می ...

میشه 

اولش فکر میکنی واو چه سخته بیفتی رو دور حله 👌🏻

من همیشه وقتی ناامید میشدم میگفتم تو دوران دانشجویی که اوضاع از این بدتره میخوای چیکار کنی ...بعد تو ریز ریز میخونی ...یه هو به خودت میای میبینی تموم شده 😅

بابت منبع اول بین سبز یا میکرو بررسی کن حتما ...سر فیزیک به خصوص من خودم یه جاهایی رو با سبز یاد نمیگرفتم خوب ،میکرو بهتر بود و برعکس 💔به حرف من اکتفا نکن صرفا 

بابت منبع دومم آره نردبام رو تو این دورانی که وقت داری بزنی خوبه و جامع هم برای ریاضی بستگی داره بعضیا میگن مهرو ماه بهتره ،من از پرگار و گلابی استفاده کردم و خیلی راضی بودم ،بابت فیزیکم که همون که گفتم ...شیمی رو مبتکران بزنی به نظرم بهتره ،خیلی سبزم نگیری مهم نیست ،چون مبتکران بهمن بازرگان حجیم و زیاده و واقعا فوق العاده ست 😅من به زور بیشترشو تموم کردم تو یه سال ولی اگه از الان بزنی خیلی راحته کارت ...زیستم خیلی سبز جامع منبع اول ،منبع دوم ای کیو و آزمونا خوب بودن 

زمینم خیلی سبز و مهر و ماه رو من اوکی بودم 

میشه اولش فکر میکنی واو چه سخته بیفتی رو دور حله 👌🏻من همیشه وقتی ناامید میشدم میگفتم تو دوران دانش ...

خیلی ممنون❤️

آره دوران دانشجویی درسا سنگینن ولی حداقلش میدونی پاس می‌شی‌😅 ولی کنکور.....

چه جوری بیفتم رو دور‌؟😅 خیلی استرس دارم چون یادگیری تشریحی یه طرفه، تست‌زنی یه طرف‌. فعلا که تست نمی‌زنم‌... همه‌رو گذاشتم تابستون‌... خدا بخیر بگذرونه‌‌‌‌‌...🥴

خیلی ممنون❤️آره دوران دانشجویی درسا سنگینن ولی حداقلش میدونی پاس می‌شی‌😅 ولی کنکور.....چه جوری بیفت ...

خواهش ❤️

نه اتفاقا قابلیت افتادنم داری 🫠

باید تست بزنی ،به مرور که حل میکنی اوکی میشی 

اتفاقا با همه یادگیریشون از دید من ،هم پوشانی دارن 👌🏻من با تست یاد میگرفتم تشریحی رو هم 😅سعی کن خیلی سبز رو بزنی یواش یواش از الان 👌🏻

یه سوال بپرسم؟ منم یه پسر نوزده ساله دارم که یه سالی میشه عاشق یه دختر هم سن خودش شده مادره دختره تا ...

مخالفت نباید بکنی ..... 

باید راهنمایی و حمایتش کنی ........ و اگه خیلی اصرار داره خواستگاری بری