2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه سوال بپرسم؟ 

منم یه پسر نوزده ساله دارم که یه سالی میشه عاشق یه دختر هم سن خودش شده مادره دختره تا فهمیده بود با پسرم دعوا کرده بود پسرمم گفته بود مت کار اشتباهی نکردم و خواستم آشنا بشیم بعد از مدتی هم با مامان دختره تو کافه قرار گذاشتن و بهش گفته بود دخترتونو دوست دارم و بهم مهلت بدین و اینا... حالا هی به من میگه من سال دیگه زن میخوام باید برام بگیرین... شما باشین قبول میکنین؟ 

پسر من ۱ سالش بود یبار دید من نوار بهداشتی میزارم یه نوار برداشت کل روز تو شلوارش بود 😁😁😁

😅😅😅

نمیشه جلو این بچه ها کاری کرد😅😅😅

خدا کنه منم مادر بشم 😍😍

البته اولش همسر بشم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

نه اصلا فقط میخوام بهش یاد بدم با همسر آینده تواین تایم چطور رفتار کنه

خودش متوجه میشه ،برادر من ۲۴ سالشه هیچکس بهش نگفت خودش به مرور فهمید ،خودش پاتنر پیدا میکنه میفهمه 

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

از خارجیا این چیزا رو یاد گرفتید. ما فرهنگمون متفاوته. چرا باید همچین چیزی رو واسه یه پسر توضیح داد؟ ...

مگه پریودی چیه که حریم از بین بره

به خدا یه حرفایی میزنید

پس فردا بلد نبود با همسر آینده اش موقع پریودی چطور رفتار کنه میگن مامانش یادش نداده!

واقعا مردم عجیبی هستیم!

بهترین نسخه خودت باش🤞
😅😅😅نمیشه جلو این بچه ها کاری کرد😅😅😅خدا کنه منم مادر بشم 😍😍البته اولش همسر بشم

اره بابا بزور نوارو ازش گرفتم . دیگه هیچ وقت جلوش کاری نکردم 

بچه های الان خیلی باهوشن 

انشالله خوشبخت بشی عزیزم ❤️

یه سوال بپرسم؟ منم یه پسر نوزده ساله دارم که یه سالی میشه عاشق یه دختر هم سن خودش شده مادره دختره تا ...

بسنگی به شرایطش داره من اگه وضع مالیمون خوب بود وهمچنین اتفاقی می‌افتاد اگه دختر موجهی بود قبول میکردم مثلا ۲سال بعد ازدواج کنن

من چندماه پیش که با پسرم رفته بودیم پیاده روی و معمولا چندوقت یبار خلوت میکنین مادر پسری و ازش میخوام هرچی ذهنشو مشغول میکنه بهم بگه اونم در مورد پریودی سوال کرد و منم توضیح دادم و تمام

پسرم ۱۴ سالشه😍

آره میدونم میدونه میخوام سر صحبت وبازهم بهش بگم هرمونا به هم میریزه وباید با همسرش چطوری رفتار کنه

نمیخوادبگی  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید