2777
2789
ولی در هر صورت اسیبذار یکم دیگه بزرگتر شدموقعی که خواست ازدواج کنه کم کم براش بگو کلا از شخصیت خانوم ...

آره فکر خوبیه ممنون عزیزم کلا من تمام چیزایی که دوست دارم شوهرم بلد می‌بود ولی نیست و به پسرم قشنگ یاد میدم که بدونه بازنش چطوری رفتار کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه تجربی بوده باشه بلده 😅باید زودتر میگفتی بهش اگه تجربی بوده ...بگو اگه فکر میکنی خوبه مامان من ...

والا زیست یازدهم انقدر واضح توضیح داده که😂

باش مراقب گرگا نفسم ... :)

نه نمیگن ولی اگه بلد باشه میگن رحمت به شیر مادرت با تربیت بچش

نه نمیگن 

الان دیگه نت هست پسرت با یه سرچ همه چیو خودش می‌فهمه زمان قدیم نیست که طرف واسه دونستن این چیزا کسی رو نداشته باشه

اگه رشته‌ش تجربی بود که می دونه‌😁اگه هم نبود بازم می‌دونه‌

حتی کتاب سلامت هم برای رشته های غیر تجربی توش چند باز از قاعدگی استفاده کرده مگه میشه کسی دیگه ندونه

عزیزترینِ زندگیم داداشمه...میشه برای خوشبختی‌ش یه صلوات بفرستی؟❤️ برگشتن از راهی که با ذوق رفتم بدترین چیزیه ک تجربه کردم‌

از نظر من شما بهترین کار رو‌میکنی

چون مرز های بیخودی کشیدیم که بعدها مانع از درک شدن خانمها توسط آقایون میشه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
بیشتر ببینید
اره بابا بزور نوارو ازش گرفتم . دیگه هیچ وقت جلوش کاری نکردم بچه های الان خیلی باهوشن انشالله خوشبخت ...

ی بار دوستم تعریف میکرد برادر شوهرش اینا اومده بودن خونشون و دوستم تو آشپزخونه مشغول آماده کردن وسایل پذیرایی بود پسرش دوساله رفته تو کشو سوتین مادرشو آورده داده ب باباش  با زبون بچگونه ب باباش  میگفت بپوشونم 

جلو مهمونا 😅😅😅

دوستم تعریف میکرد ک آب شدم نمیدونستم چیکار کنم 

ولی برادرشوهره محجوب بود سرشو انداخته بود پایین😅😅😅 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

بسنگی به شرایطش داره من اگه وضع مالیمون خوب بود وهمچنین اتفاقی می‌افتاد اگه دختر موجهی بود قبول میکر ...

وضع مالیمون که زیاد خوب نیس فعلا یه پراید خریده خودش هم کار میکنه هم درس میخونه به اندازه ی 400میلیون هم پس انداز داره همین.. دختره هم خییلی دختر خوبیه الان یه ساله با همن و من در جریان هستم ولی دختره رو از نزدیک ندیدم عکس و فیلماشو دیدم خیلی همو دوست دارن 

یعنی دو سال دیگه عقد کنه اشکالی نداره؟ 

الان نمیخوام تربیت کنم این یه بخش کوچکی از تربیته بعضیاتون کلا شوتین

متوجه شدیم برای چطور رفتار کردن با همسر شما میخوای صحبت کنی ولی خب الان که متاهل نیست هر وقت ازدواج کرد صحبت کن

عزیزترینِ زندگیم داداشمه...میشه برای خوشبختی‌ش یه صلوات بفرستی؟❤️ برگشتن از راهی که با ذوق رفتم بدترین چیزیه ک تجربه کردم‌