2777
2789

لطفا نظرتون رو همین ها بدین . اخلاق و خانه داری و باقی چیزای مهم رو فاکتور بگیرین 😀

باشــد کـه روزگـار بچَـرخد به کــامِ دِل ! 🍃🕊️

دومی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تحصیل کرده رو ترجیح میدم ولی بستگی به شخصیت داره یکی هست تحصیلات نداره ولی خیلی باشخصیت هست ولی یکی دیگه با هزارتا مدرک هم نمیتونه بی شخصیتیش رو پنهان کنه

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

اولی

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید

قطعا دومی 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
معمولا اینطوری نیست

آره چون اکثر تحصیل کرده ها چون سطح سواد بالایی دارن شخصیت خوبی هم دارن ولی خب استثناء هم وجود داره

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

خوشگلی با لوازم آرایش بدست میاد و با آب ریختن و پیری از بین میره

ولی تحصیلات نه یک شبه بدست میاد نه با مرگ از بین میره 

تو با تحصیلات میتونی پول دربیاری ولی خوشگلی؟ 

ختی با تحصیلات میشه مهاجرت کرد

میشه احترام توی جامعه بدست اورد 

میشه هزار فاکتور دیگه

که با قیافه نمیشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
فکر کن همه اینا رو یکی داشته باز ولی خانواده معمولی از نظر مالی بعد چی؟

تو اینجور مواقع دیگه ب سطح خانواده توجه نمیکنن اکثر مواقع

مگه اینکه خانوادش واقعا داغون و بدنام باشه که بتونه تو ازدواج دختر اثر بذاره