2777
2789
عنوان

آدم نصیب گرگ بیابون بشه ولی سرطان نگیره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای خواهر، درد منم همینه که، مامانم سرطان داره و شیمی درمانی میشه، میفهمم دردتو، یه حرفایی تو این دله که نمیشه گفت 😭😭😭😭 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
واقعا خیلی سخته خصوصا اگ به مادر وابسته باشیمن خودم نمیتوتم همش از خدا میخوام مرگ من اول باشه

پس دوس داشتنت واقعی نیست! من هیچ وقت نمیخام قبل مامان بابام بمیرم چون نمیخام قلبشون لحظه ای بدرد بیاد😭😭😭 ولی نمیخامم مامانم انقد زود بره نمیخاممممم😭😭😭😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

عزیزم اگر کاری از دست ما بر میاد از نظر مالی در خدمتم.انشالله که شکست بده مادرتون این بیماری رو

مشکل مالی نیست😭😭😭 ولی ممنونم عزیزم خدا ب خودت و خانوادت سلامتی بده

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

قبل همش فقط امید و توکل به خدا

یا الله صلوات

برای شفا هررزو ۷۰ حمد

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

امن یجیب

یا شافی

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

دعای مشلول با وضو

گنج العرش 

نادعلی

دعای توسل زیارت عاشورا دعای علقمه

یه دعا هست از یکی از اماما رو به قبله تو نت

برای حاجت

انواع نمازا و دعاها و نذر هام تو نت و نینی سایت هست

انشاالله خدا همه مریضا را شفا بده مادر شما و منم شفا بده که همدردن

آمینننن

لعنت به سرطان لعنتتتتتت