2777
2789
عنوان

آدم نصیب گرگ بیابون بشه ولی سرطان نگیره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 47 پست

قشنگم اسم مادرگلتو بگو قراره هجدهم برم پابوس اقا اونجا زیرقبه دعای سفارشی کنم براشون

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای خواهر، درد منم همینه که، مامانم سرطان داره و شیمی درمانی میشه، میفهمم دردتو، یه حرفایی تو این ...

عزییییزززممم

انشاءالله مامانت خوب شن و مادر من

مامان قشنگم نه شیمی میشه نه پرتو چون وزنش پایینه😭😭😭😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

قشنگم اسم مادرگلتو بگو قراره هجدهم برم پابوس اقا اونجا زیرقبه دعای سفارشی کنم براشون

صداش میزنن پری

دعاش کن توروخدا هرچیو یادت میره اینچ یجا بنویس یادت نره

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

ایم بیماری کثافت نمیدونم چرا درمانش رو پیدا نمیکنن خیلی سخته جلو چشمات عزیزت مثل شمع بسوزه امیدوارم همیشه بتونین از پس هزینه های بیماریشون بربیاید و با کمک 

دکتر ها و متخصص ها بهتر بشن و بهبود پیدا کنن ... 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید

انشاالله خدا مادرتون روخدا شفا بده 

خیلی سخت هست 

تومرکزی کارمیکنم ک کلی بچه بیمار و سرطانی ک ازلحاظ مالی صفر هستند طفلیها 

خدایا همه بیماران روشفا عطا فرما امین یارب العامین

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بیشتر ببینید
صداش میزنن پریدعاش کن توروخدا هرچیو یادت میره اینچ یجا بنویس یادت نره

یادم نمیرررره🥺اقا امام حسین شفیع مادرگلت پیش الله باشن الهی

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید
صداش میزنن پریدعاش کن توروخدا هرچیو یادت میره اینچ یجا بنویس یادت نره

یادم نمیرررره🥺اقا امام حسین شفیع مادرگلت پیش الله باشن الهی

بیشتر ببینید

ان شالله ، ان شالله، ان شالله.

الهی خدا به همه مامانا سلامتی بده، خدایی که انسان رو از هیچ ذفرید قطعا قادره درد رو از تن مامانامون برطرف کنه، یا امام مجتبی جان، خودت میدونی بی مادری یعنی چی؟ شما رو قسم میدیم به اون لحظه دردناک تو کوچه بنی هاشم ، مامانامونو بهمون ببخش، یا امام مجتبی جان یهود ی از در خونتون دست خالی برنگشت، مامانای ما که عشق شما و خانواده تونو تو قلباشون دارند رو روس سرشون دست شفا بکش لطفاً، کاش میمردم و مامانمو نمیدیدم با رنگ و روی پریده و سر بدون مو ، مژه هاشم حتی ریخته، مامانم که انقدر مهمون نواز بود الان کم حوصله شده، بخاطر اینکه مهمون نیاد خونه اش ، داره میره مسافرت که کسی اونو اون شکلی نبینه، یا حضرت زهرا س مامانامونو کمک کن 😭😭😭

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃