ببین عزیزم
من بلاگر درونگراهم دیدم، کسی ک باید مدام بیاد جلو دوربین. خودش میگفت اوایل خیلی سختم بود ولی برای کسب درامد سعی کردم درونگراییم رو ب تعادل برسونم...
منظورم اینه نگو من درونگرام نمیتونم باید تلاش کنی تمرین کنی تا ب تعادل برسونی درون و برونگراییتو...
ذهنت رو تو قالب ی چهارچوب سفت و سخت قرار نده ک همینم ک هستم و تغییر ناپذیره.
میدونم سخته ریسک کردن، مخصوصا برای کسایی ک پولدار نیستن نمیتونن مدام ریسک کنن و شغل عوض کنن...
بنظرم ببین ب کدوم لاین علاقه داری برو تو سالنهای زیبایی بشین ببین از کدوم خوشت میاد زیر نظر بگیر مثلا رنگ کار رو، شینیون کار و... اصلا ببین از فضای ارایشگاه خوشت میاد..
یا همون گرافیک و... از دور ممکنه همشون برات جالب باشن یکم تو فضا قرار بگیر
و بعد یکیشو انتخاب کن و پشتشو ول نکن
حرف مدرسا رو گوش نکن ک فوری ب درامد فلان تومن میرسی! اینا الکیه اونام ک رسیدن روزای بی پولی و دنبال مشتری گشتن و خاک خوری رو گذروندن...
وسط کار شل کن سفت کن بازی درنیار، امروز حال ندارم وای فلان و... باید حسااابی تلاش کنی اونوقت ب درامد میرسی
همه کارا همینه
راستی اگر اولش پول هزینه متریال نداری برو سرکار منشی گری یا فروشندگی و صندوق داری و... و هزینه شروع کارتو جور کن
چون اوایل کار مشتری نریخته، مدل باید بزنی رایگان یا با هزینه مواد و لازمه اوایل کار پول تزریق کنی ب کار، خوب ی کار پاره وقت درکنارش داشته باشی ک حقوق داشته باشه