2777
2789

من میخوام بعد از کنکور اگر قبول شدم برم سراغ یه مهارتی 

دارم براش تیکه تیکه پول جمع میکنم با مامانم

خواهش می‌کنم کمکم کنید من میخوام دوره ای ببینم که بتونم باهاش وارد بازار کار بشم و بعدش لازم نباشه هعییی دوباره هزینه کنم 

دوره جامع گرافیک 

دوره فیشیال و پاکسازی 

دوره تکنسین داروخانه 

دوره مش و رنگ (از هزینه هاش خبر ندارم نمیدونم مثل میکاپ پر هزینه هست یا نه)

دوره شینیون مو

دوره میکاپ هم دوست دارم منتها هزینه هاش زیاده پس نمی‌تونم 

خواهش میکنم اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید خدا خیرتون بده 

این کاربری دومم هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا پولاتو بده طلایی چیزی تا بعد کنکوربستگی داره تویِ شهر کوچیک باشی یا بزرگدوره دستیاری دندونپزشکی ...

پولم کجا بود که بخوام باهاش طلا هم بخرم 

تیکه تیکه جمع کردم تازه شده ۳ تومن 

هرجا بخوام آموزش ببینم باید چک بدم 

چک هم تازه باید از بقیه بگیرم و منت بکشم بابام نداره 

این کاربری دومم هست 

لاینهای زیبایی هزینه بر هستن و هرکدام مزایا و معایب خودشونو دارن

ی نکته ای ک هست اگر خیلی برونگرا نیستی و دوست و رفیق زیادی نداری، اگر بری لاینهای زیبایی مدت زمان خاک خوریت بیشتر میشه... 

ولی درحالت عادی اگر حرفه ای اموزش ببینی و حرفه ای شروع کنی و یک لحظه هم دست از تلاس برنداری و تولید محتوا و اینستارو هم کاملا جدی بگیری حداقل یکسال خاک خوری داره... 

و بعداز اونم ب درامد خیلیییی متوسط درحد کارمندی میرسی

درامدهای بالاتر بعداز ۵ سال بوجود میاد

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید

برو خدمات کامل مو شامل صافی بافت اکستنشن کوتاهی و شینیون 

میکاپ عالیه در کنارش چند مدل شینیون هم ببین که یوقت جایی رفتی برای میکاپ مشتری گفت موهامو درست کن نگی بلد نیستم 

مش و رنگ هم خوبه ولی هزینه میخاد و مدل

برو خدمات کامل مو شامل صافی بافت اکستنشن کوتاهی و شینیون میکاپ عالیه در کنارش چند مدل شینیون هم ببین ...

هزینه همه خدمات مو خیلی زیاد میشه که 

من نهایت یه مورد رو بتونم آموزش ببینم 

به خدا ذهنم خیلی درگیره 

فقط یکبار فرصت دارم که بتونم به درآمد برسم 

این کاربری دومم هست 

لاینهای زیبایی هزینه بر هستن و هرکدام مزایا و معایب خودشونو دارنی نکته ای ک هست اگر خیلی برونگرا نیس ...

درونگرام خیلی 

نمی‌دونم باید چیکار کنم 

من فقط یک فرصت دارم که یک آموزش ببینم و باهاش وارد بازار کار بشم 

نمیخوام این فرصتم سوخت بشه 

این کاربری دومم هست 

درونگرام خیلی نمی‌دونم باید چیکار کنم من فقط یک فرصت دارم که یک آموزش ببینم و باهاش وارد بازار کار ب ...

ببین عزیزم

من بلاگر درونگراهم دیدم، کسی ک باید مدام بیاد جلو دوربین. خودش میگفت اوایل خیلی سختم بود ولی برای کسب درامد سعی کردم درونگراییم رو ب تعادل برسونم... 

منظورم اینه نگو من درونگرام نمیتونم باید تلاش کنی تمرین کنی تا ب تعادل برسونی درون و برونگراییتو... 

ذهنت رو تو قالب ی چهارچوب سفت و سخت قرار نده ک همینم ک هستم و تغییر ناپذیره. 

میدونم سخته ریسک کردن، مخصوصا برای کسایی ک پولدار نیستن نمیتونن مدام ریسک کنن و شغل عوض کنن... 

بنظرم ببین ب کدوم لاین علاقه داری برو تو سالنهای زیبایی بشین ببین از کدوم خوشت میاد زیر نظر بگیر مثلا رنگ کار رو، شینیون کار و... اصلا ببین از فضای ارایشگاه خوشت میاد.. 

یا همون گرافیک و... از دور ممکنه همشون برات جالب باشن یکم تو فضا قرار بگیر

و بعد یکیشو انتخاب کن و پشتشو ول نکن

حرف مدرسا رو گوش نکن ک فوری ب درامد فلان تومن میرسی! اینا الکیه اونام ک رسیدن روزای بی پولی و دنبال مشتری گشتن و خاک خوری رو گذروندن... 

وسط کار شل کن سفت کن بازی درنیار، امروز حال ندارم  وای فلان و... باید حسااابی تلاش کنی اونوقت ب درامد میرسی

همه کارا همینه

راستی اگر اولش پول هزینه متریال نداری برو سرکار منشی گری یا فروشندگی و صندوق داری و... و هزینه شروع کارتو جور کن

چون اوایل کار مشتری نریخته، مدل باید بزنی رایگان یا با هزینه مواد و لازمه اوایل کار پول تزریق کنی ب کار، خوب ی کار پاره وقت درکنارش داشته باشی ک حقوق داشته باشه 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
ببین عزیزممن بلاگر درونگراهم دیدم، کسی ک باید مدام بیاد جلو دوربین. خودش میگفت اوایل خیلی سختم بود و ...

دوره تکنسین داروخانه هزینش خیلی کمتره

برم اون رو شرکت کنم بعد کار پیدا کنم و با پولش برم سراغ لاین زیبایی؟ 

این کاربری دومم هست 

دوره تکنسین داروخانه هزینش خیلی کمترهبرم اون رو شرکت کنم بعد کار پیدا کنم و با پولش برم سراغ لاین زی ...

کار براش پیدا میشه؟ منظورت اینه همزمان ک سدکار تکنسین داروخانه میری لاین زیبایی هم انجام بدی؟

کارش ۸ ساعته پیدا میشه یا صبح تاشبه؟ 

هزینه دوره اش چقدره؟ 

بیشتر ببینید
کار براش پیدا میشه؟ منظورت اینه همزمان ک سدکار تکنسین داروخانه میری لاین زیبایی هم انجام بدی؟کارش ۸ ...

والا یه جا دیدم دوره مقدماتی و پیشرفتش ۴ تومن بود 

نمیدونم والا بتونم کار پیدا کنم یا نه 

ولی دو تا از همکلاسی های دوران مدرسه رفتن آموزش دیدن الان تو محل خودمون تو داروخانه کار میکنن 

این کاربری دومم هست 

والا یه جا دیدم دوره مقدماتی و پیشرفتش ۴ تومن بود نمیدونم والا بتونم کار پیدا کنم یا نه ولی دو تا از ...

اهان اول راجع ب کار پیدا کردنش تحقیق کن و بعد برو دوره ببین

ببین درامدش مثلا برای ۸ ساعت چقدره

اگر منشی گری هم درامدش برای ۸ ساعت همونقدره حدودا، خب هزینه نکن بری اموزش تکنسین داروخانه ببینی، منشی شدن یا کارای مشابه هزینه نمیخواد

چون انگار پولش رو میخوای برای اینکه بری لاین زیبایی دوره ببینی

فرقی نداره از چ شغلی پولشو دربیاری

بیشتر ببینید