2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرمو بفرستم پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 56 پست

وای دخترم اول بود مجبور شدم بفرستمش هرروز یه ویروس جدید آورد نوزاد بیچاره ام آب رفت از بس مریض شد دارو بخوردش دادیم

۵ ماهش شد ۷ بار مریض شد هرکسی زنگ میزد حال نوزاد رو بپرسه میگفتم مریضه فکر میکردن دروغ سرهم میکنم آخه مگه میشه اینهمه مریض بشه نوزاد، بله میشه بد جورم مریض میشه 

من از پیش دبستانی خیری ندیدم خیلی اذیت شدم 

ولی خب شما ببرش پیش دبستانی همیشه حواست بهش باشه کسی اذیتش نکنه بهش یاد بدین چطوری توی پیش دبستانی باشه تا هم ازش حساب ببرن هم مهربون باشه کسی رو اذیت نکنه هم کسی بهش کاری نداشته باشه 

بهش بگو همه چیز از صفر تا صد پیش دبستانی رو بهت بگه مثلا اگه کسی اذیتش کرد بهت بگه و نترسه

درسته بچه جدید داری ولی بچه اولت فراموش نکن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه مریضی هم بهش بگو خواهر برادرش رو بوس نکنه شما هم بوس نکنید تا بچه نگه چرا شما بوس میکنید ولی من اجازه ندارم بوس کنم تا دلخوری پیش نیاد 

اینطوری بچه کمتر مریضی میگیریه و دلخوری کمتر پیش میاد 

من از پیش دبستانی خیری ندیدم خیلی اذیت شدم ولی خب شما ببرش پیش دبستانی همیشه حواست بهش باشه کسی اذیت ...

خیلی سخته اصلا دغدغه من بچه اولم هست اون جدیده واقعا برام مهم نیست زیاد

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

اره تابستون خانه فرهنگ محلات همیشه کلاس اموزشی دارن

بله هر سال پیش دو به صورت فشرده تابستون برگزار میشه.

خودمم باهاش کار میکنم.دوست داشتم بره ولی امسال به خاطر شرایطی که برامون پیش اومد نذاشتم بره پیش یک مربیش کتکش زده بود و دیگه حاضر نبود بره می خواستم این مساله را کاملا فراموش کنه

پیش دو از ۵ سالگی تا ۶ هستامن مربی بودم پیش دبستانی بچه ها ۴ سال پیش یک هستن معمولا

مرداد امسال ۵ سالش تموم میشه می‌ره تو ۶ سال

دیگه قرار نیست ی بچه رو فردای خودتو بچه بعدی کنی

خیلی سخته رسیدگی به بچه جدید و  امور بچه اول گفتم پیش دبستانی رو بزارم تابستون فشرده بره

خیلی سخته اصلا دغدغه من بچه اولم هست اون جدیده واقعا برام مهم نیست زیاد

هر دوتاشون برات یه اندازه مهم باشه عزیزم 

خیلی سخت نگیر ولی همیشه مواظبش باش 

ببین اصلا شاید بشه توی خونه اموزشش بدی اینطوری دردسرش کمتره 

بعدش کلاس اول شد ببرش مدرسه 

خیلی سخته رسیدگی به بچه جدید و امور بچه اول گفتم پیش دبستانی رو بزارم تابستون فشرده بره

خب اون به درد نمیخوره در حد از سر باز کردنه پیش دبستانی پایه تحصیلی تشکیل میده براشون شاید به چشم نیاد ولی خیلی مهمه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40