2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهر کنم سنم خیلی پایینه لطفاً کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 67 پست
چقدر شرایطمون مشابهه با این تفاوت که من شرایطم بدتر هم بود خانواده به جز مادرم میگفتن دانشگاه میخوای ...

چه خوب عزیزم موفق باشید♥️

میشه بگید چه رشته ای قبول شدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتن تا دوازده بخونه. تا اونموقع بزرگتر میشه ادامه میده. خدا هم کمکش می کنه. زنان بی سرپرست و تنها ه ...

نگران بی شوهریش نباشید خدا بزرگه یک سوال خیلی خیلی مهم چرا فکر میکنید کسی که شوهر میکنه براش یک دستاورد بزرگه و اگر از دستش بده براش یک شکست بزرگ هست؟؟؟؟؟

من تصمیم نهایی و به عهده خودت میزارم اما بعنوان یک دوست یا یک خواهر بزرگتر یا هرچیزی که خودت دوست دا ...

خیلی ادما دیدم سن کم ازدواج کردن خیلیم خوشبختن 

خیلیم بیشتر لذت بردن از زندگی 

حمایت عاطفی و روانی و مادی و تامین نیازهاشون و راحتی داشتن تو زندگی 

و پزشو به ما دخترایی که درس خوندیم میدن 

حدودای شونزده سالگیم ی خواستگار عالی داشتم که در نطفه خفه شد چون اصلا در تصورم نمیگنجید تو اون سن ازدواج 

الانا میگم چرا واقعا اینکارو کردم ، درس رو بعد ازدواج هم می‌تونستم بخونم 

نگران بی شوهریش نباشید خدا بزرگه یک سوال خیلی خیلی مهم چرا فکر میکنید کسی که شوهر میکنه براش یک دستا ...

چونکه من خودم چهل و پنج سالمه مجرد موندمو میدونم چقدر سخته. خواستگار خوب اگه بخواد بیاد تو همین سنا میاد. بخت دختره دیگه. شونزده سالگی سن خوبیه برای اینکه ادم عاشق بشه و زندگی تشکیل بده. دلش جوونه روحش جوونه. انشالله با هم زندگی کنند اینم ادامه تحصیل میده. این مملکت هیچ جایگاهی برای زن مجرد تنها نداره. من کشیدمو دارم میگم. 

عزیزم تجربه ت و تعمیم نده دیگه ام این حرف هارو جلوی کسی نزن لطف میکنی🙂

تاپیکاتو خوندم تو خودتم که مجردی شاید به تو اینجوری خوش بگذره به بعضیا نمیگذره. یک مسافرت تنهایی نمیشه رفت کجایی شما!؟ مردم فضول ایران اصلا مجردارو کاملا طرد میکنند. 

والا نمیدونم چی بگم اگر درسو دوست داری تا دیپلم طاقت بیار حتی شده از خیریه هایی مثل مهر افرین که کارش کمک به زن و بچه هاست کمک بگیر، برو درستو بخون و سر کار برو  وقتی خانواده خوبی نداری معمولا خانواده شوهرم هر چقدرم بگی خوبن باز سو استفاده میکنن از شرایط ادم ،حیفه از چاله تو جاه بیفتی، شرایط مالی خانواده ات و خود مسره چطوره  و چند سالشه؟

خانواده ای که مخالف تحصیلات واسه دختر هستن نمیتونن شخصیت درستی داشته باشنداری سند بردگی خودتو امضا م ...

دقیقا اگر میگفتن همه جوره حمایتش میکنیم درسشو بخونه سرکار بره یا دوست نداشت ، خودش میدونه

باز یه چیزی

ولی این حکم کردن فقط یعنی همون بردگی که شما گفتی

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید