2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهر کنم سنم خیلی پایینه لطفاً کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 67 پست

حقیقت خودم درس خوندم رفتم دانشگاه ولی آنقدر زود ازدواج کردنم خوب نیست 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین رشته تجربی خرج داره

اگه بنظرت میتونی بدون خرج زیادشم موفق بشی تواناییشو داری بمون درستو ادامه بده 

اگه نمیتونی ازدواج کن کنارش یه کاریم یاد بگیر که هر فرصتی تو زندگیت هدر نره

اصالت لر 🌬

فقط هر خواشته ای داری بیان کن .. بگو من درسم خیلی برام مهمه باید بتونم ادامه بدم اصلا خودتو جوری نشون ندی که نیاز داری به ازدواج.. هرجوری اول بودی تا آخر همونی خودتو بگیر و مغرور باش بذار دلتو به دست بیارن.. یکی از فامیلامون میلیارده دخترش ۱۶ سالگی عقد کرد با دانشجو پزشکی

چقدر شرایطمون مشابهه با این تفاوت که من شرایطم بدتر هم بود خانواده به جز مادرم میگفتن دانشگاه میخوای چیکار تهش که باید ازدواج کنی و بچه داری کنی  هیچی نمیشی  حالا با درس میخوای به کجا برسی  . چاره دیگه ای نداشتم جز اینکه درس بخونم .درس خونم قبول شدم الانم مستقلم ولی واقعا خدا کمکم کرد من خیلی حالم بد بود مدام استرس داشتم پشت کنکور نمونم به خاطر شرایط خانواده ماهی چند بار سرم میزدم انقدر حالم بد بود . 

حق تحصیل رو باید بهتون بده اگه اینکار بکنه عالیه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

من تصمیم نهایی و به عهده خودت میزارم اما بعنوان یک دوست یا یک خواهر بزرگتر یا هرچیزی که خودت دوست داری منو در اون جایگاه قرار بدی بهت میگم که ازدواج در سن شما بزرگترین عامل تباهی آینده و بخت شما خواهد بود چون در سن و سال شما همه فکر میکنن بزرگ شدن عاقل شدن و... شاید در این سن خیلی ها پیدا میشن که به بلوغ فکری رسیدن زود حال و هوا و سر به هوایی نوجونی و گذروندن و به یک ثبات فکری و اخلاقی رسیدن اما خیر متاسفانه هنوز اینقدر عاقل نشدن و به بلوغ نرسیدن که بتونن شریک زندگی مناسبی برای خودشون برگزینن بهتره هر طور شده خانواده ات و راضی کنی خرج تحصیلت و بدن و به قولی صورتت و با سیلی سرخ نگه داری ازدواج تو این سن فقط و فقط آینده ای رو تباه میکنه که با وجود تمام مشکلات فعلی خانواده ات روزنه امیدی در دلت برای روشن بودنش داری خوشبخت و موفق باشی

من هر آنه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال

اشتباه بزرگی میکنی شوق و ذوق اینو نداشته باش شوهر از راه رسیده اون خانواده خواستگارت آدم های سالمی نیستند مشخصه میخواهند برا نره خرشون دختر نوجوون بگیرند نزارند درس بخونه کار کنه تا ۲۰ نرسیدی حداقل ۲ تا بچه میندازن تو دامنت این خانواده ها به شدت سمی و مردسالار و ضد زن هستند یه جایی میرسی میبینی دوستات هم سن ها یا دانشگاه رفتن یا حرفه یا روتین دارند ولی تو به شدت محدود و هیچی از زندگی نفهمیدی تازه احتمال سادیسم و آزار فیزیکی و خشونت هم تو این افراد با این مشخصات که گفتی خانواده سنتی مذهبی درآمد بالا دنبال دختر کوچک به شدت بالاست اونا اگه سلامت روان داشتند خود پسره تا حالا با یکی ازدواج کرده بود 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

عزیزم من الان کامل خوندم اول کامل نخونده بودم 

اگه فکر می‌کنی اگه درس بخونی میتونی به جاهای بهتری برسی و موقعیت های بهتر که درستو بخون اگه هم که نه اگه ایشون مشکلی با ادامه تحصیلت نداشت و دوسش داری میتونی به ازدواج هم فکر کنی ولی برای فرار از مشکلات بنظرم اینکارو نکن 

شوهر کردن مگه چه بدی داره چقدر بزرگش می کنید. شرایط داماد به نظر خوبه.

همین که گفتن حق تحصیل نداره خودش نشون میده خانواده بشدت عقب افتاده و محدودین هرکس میتونه طوق بردگی به گردنش بزنه و اجازه بده خانواده شوهرش همین اول کاری براش خط و نشون بکشن بسم الله ما هرچی که به گردنمون بود و بهش گفتیم دست و پای کسی و که نبستیم و مجبورش کردیم ازدواج نکنه

همین که گفتن حق تحصیل نداره خودش نشون میده خانواده بشدت عقب افتاده و محدودین هرکس میتونه طوق بردگی ب ...

گفتن تا دوازده بخونه. تا اونموقع بزرگتر میشه ادامه میده. خدا هم کمکش می کنه. زنان بی سرپرست و تنها هم هر چند شغل دارند ولی شرایط خوبی ندارند. این تو خونه باباش ممکنه درسم نتونه بخونه شوهرم از دست بده.