2777
2789
خواهش میکنم عزیزم خدانکنه گل قشنگم از بیمارتون چه خبر؟

والا فوت کرد

ولی عجیییییب عاقبت بخیر شد و دعاها با اینکه فوت کرد بهش تاثیر گذاشت

اخر اخرا جوری هوشیاریش بالا اومد همه تعجب کردن ، قبلش من توسل یک روزه به خانم حضرت رقیه کردم

ولی دیگه عمرش به دنیا نبود و رفت ، ابروشو امام حسین خرید

رفت کربلا و مرد:)

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
منم دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻 براتون صلوات میفرستم

چشممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا فوت کردولی عجیییییب عاقبت بخیر شد و دعاها با اینکه فوت کرد بهش تاثیر گذاشتاخر اخرا جوری هوشیاری ...

روحش شاد بشه 

الهی جنت مکان باشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
ممنون عزیزم اسمم نسیم لطفا برای من دعا کن که پدرم راضی بشه بعد عید جشن عقد مون بگیریم

الهییییی

الله همیشه برای امر خیرررررررر کارارو ردیف میکنه

چشم عزیزم چشم ، چون کار تو ام مربوط به ازدواجه ی دور با تسبیح مشهدم برات میفرستم😁

تروخدا دعاکن شوهرم بیاد استی کنه برگرده خونه😭😭😭😭😭😭مهسا

چشم عزیززز دلم

مال تورو تو لیست اضطراری ها قرار دادم😁

بچه دار شدن خواهرم و سلامتی نی نی خودم

الهیییی

چشم چشم چشم

زندگیه بدون غم برام دعا کن لطفااا

چشمممم

التماس دعا برای حاجت های دنیا وآخرتم(لئا)

چشمممم

دورت بگردم الاهی حاجت روا بشی به حق امام حسین😍🥺💕حدیث دانشگاه مازندران حقوق قبول شم ۱۴۰۴

اوه اوه اوه اوه چشممممممممم به روی چشمام😍

ان شاء الله بزودی خوده کربلا هم‌نصیبت شه

وواااااایایای مرسیییییییی😭😭😭😭