2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باید شعله رو کم کنی بزاری سرخ بشن وقتی برگردوندی اون وری هم سرخ بشن یکم که سرخ شد شیره آماده شده رو بریزی توش ی دمکنی هم بزاری شعله رو خیلی کم کنی بزاری ده دقیقه بپزه اونجور خشک هم نمیشه شیره هم جذبش میشه

باید شعله رو کم کنی بزاری سرخ بشن وقتی برگردوندی اون وری هم سرخ بشن یکم که سرخ شد شیره آماده شده رو ...

مرسی گلم ..فقط شیره رو بااب قاطی کنم یا خالص شیره بریزم؟روغن هم باید داغ باشه؟

خراسانی هستی ؟ 😁 

تخمرغ با شیره انگور اینجوریه که اول شیره رو که داغ کردی  خب تخمرغ توش می‌شکنی و قششنگ هم میزنی و بعد  برمی‌داری از رو شعله و میخوری با نون  خیلیم مقویه تخمرغ شیره 

خاگینه معمولی هم که  روغن می‌ریزی و تخمرغ خوووب هم میزنی آب آب بشه به  سبزی خشک هم داشتی بهش اضافه کن و هم بزن تا خوب به خوردش بره خوب مزه ای میده معرکس بعد که روغن داغ شد بریز تخم‌مرغ هم زده رو  

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

مرسی گلم ..فقط شیره رو بااب قاطی کنم یا خالص شیره بریزم؟روغن هم باید داغ باشه؟

با یکم آب داغ قاطی کن تا اگه شکره که بشه شیره واسه نبات هم یکم آب نیازه تو ی قابله جدا وقتی که شیره شد بریز تو خاگینه ی دمکنی هم بزار ده دقیقه آروم بپزه