2777
2789

برای سلامتی زهرا دعا کن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسییی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
ازدواج با کسی ک دوسش دارم

اونو به امام رضا میگم😁😂

خانمااا احیانا نیت ازدواج دارید به علاوه بر تسبیح متبرک کربلا به امام رضا ام میگم که انشاالله با همسر ایندتون بریدددد حرمش

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
دااارم ریپلای میکنم جیگررررر من یاد نگرفتم که بین ادما فرق بذارم اتفاقا حالا که اینجوری شد برای تو ر ...

وای مرسیییییییییی😻😻😻😻😻😻😻😻🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀💝💝💝💝💝🥹🥹🥹🥹🥹😘😘😘😘

ی دعای ویژه منو بکننننن خسته شدم از بیکاری🥲

سارا میشه دعا کنی تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا بشم؟؟!

عجب عجله ای

چشم به روی دوتا چشمام

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

برای من صلوات

برای سلامتی و خوشبختی و شادی و آرامش و پولدارشدن من و مامانم و بابام و همسرم و برادرم

💖 عاشق کوردهای عزیز ❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

بیشتر ببینید
وای مرسیییییییییی😻😻😻😻😻😻😻😻🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀💝💝💝💝💝🥹🥹🥹🥹🥹😘😘😘😘ی دعای ویژه منو بکننننن خ ...

قربونتتتت

به روی چشمممم

اونو به امام رضا میگم😁😂خانمااا احیانا نیت ازدواج دارید به علاوه بر تسبیح متبرک کربلا به امام رضا ا ...

مررررررررررسیییییییییییی😭😭 خیلی دعام کن تو روخدا

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                                     

برای سلامتی زهرا دعا کن

انشاالله همه بیمارا شفا پیدا کنن همونطور که به بیمار منم لطف داشتن اهل بیت🌱💚

مررررررررررسیییییییییییی😭😭 خیلی دعام کن تو روخدا

چشم چشم چشم خیلیییییییی دعا میکنم😁😍