2777
2789

مثلا من کل روز با بچه درگیرم و خب واقعا سخته بچه داری (دوسالشه پسرم ) بعد شوهرم که سرکاره فقط موقع ناهار میاد بخدا هیچی هم کم نمی‌ذارم براش ،صبح ی سنجاق از این مشکیا که واسه شینیونه دست بچه بود با اینکه خودش پیششه منو صدا میزنه میگه بیا بگیر گفتم دارم موهامو شونه میکنم گفت ریدم تو موهات 😑😒منم اعصابم بهم ریخت فحشش دادم گفتم مگه تو اینو نکاشتی همش به من میگی خب بگیر از دستش دیوونه شد گلومو فشار داد 😒اشکمو درآورد سر صبحی اعصابمو خورد کرد رفت سرکار،هیچکس قدرمو نمیدونه خسته شدم 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😑😑😐بخدا همش فکر می‌کنه بچه مال کنه فقط خب بابا توام شریک بودی دیگه یبار تو مواظبش باش خستم کردن 

وا یکساعت تو رو از یه اتاق دیگه صدا کرده که بیا سنجاق از دست بچه بگیر،مگه خودش فلجه؟ مردا چه کارا که نمیکنن،سختیش نیومد این همه تو رو صدا کنه بعد بگه فلان کارو بکن،خودش یه لحظه می‌گرفت از بچه دیگه😐

وا یکساعت تو رو از یه اتاق دیگه صدا کرده که بیا سنجاق از دست بچه بگیر،مگه خودش فلجه؟ مردا چه کارا که ...

همووووون دیگه خیلی حرصم میگیره از دستش انقد که گشاده شوهرم 

,,امیدوارم عذاب وجدان بگیره

منم ناهار براش درست نمیکنم کوفت بخوره عنتر این همه زحمت براشون میکشم هیچوقت درک نمیکنه بیشعور 

گلوت رو فشار داد؟؟؟؟ واجلوي بچه؟ديوانه أست؟

از این حرفم دیوونه شد که گفتم مگه تو نکاشتی بچه رو؟ من منظورم این بود که خب توام باباشی ولی اون فکر بد کرد خاکبرسر