2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کیم سوهیون با سه رون ارتباط داشتنن

توگوگل اینجور نوشته بود

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید

من دقیق نفهمیدم ولی مثل اینکه با یه دختره دوست بوده اون موقع که با دختره دوست بوده دختره زیر سن قانونی بوده ، بعد چند وقت پیش دختره عکساشونو منتشر میکنه یمدت بعد هم دختره خودکشی میکنه فک کنم میگن تقصیر اینه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دیگه فک نکنم بزارن فیلم بازی کنه یعنی قراداد ها رو احتمالا زیاد کنسل میکنم باهاش

چرا اینجورین مثلا یه خواننده اجازه نداره دوست دختر یا دوست پسر بگیره ، خب پس طرف چیکار کنه به بقیه چه اصلا🫤

من چیزی نشنیدم اما کلا مردم کره خیلی بی فرهنگن و تا سلبریتیشونو وادار به خودکشی نکنن ول نمیکنن

افراط میکنن بعضیاشون واقعا دیگه وقتی معروف میشن کلی فن دیوونه پیدا می کنند که افراطی دوستشون دارن و خیلی اذیت میشن ولی خب اونا هم یه کشورن یه سری کارا از نظرتون قفله مثل وقتی حال خودت نیستی رانندگی کنی

چرا اینجورین مثلا یه خواننده اجازه نداره دوست دختر یا دوست پسر بگیره ، خب پس طرف چیکار کنه به بقیه چ ...

خب دیگه اکثر این طرفدارا دختران افراطی بازیگر رو دوست دارن تو ذهنشون کلی آرزو با یارو می چینن و بعضیاشون به خودشون اجازه میدن تو زندگیشون دخالت کنم خداروشکر دین ما یه چارچوب می‌زاره توی رفتار ولی متاسفانه اونا با افکار دیگه طرفدار اون آیدل میشن...

بعضیاشون گردنبند معروف که برای قول دادن هست که خودکشی نکنن گردنشون هست ببینید چقدر فشار بهشون بعضی وقتا وارد میشه که گزاشتن جلو چشمشون باشه

افراط میکنن بعضیاشون واقعا دیگه وقتی معروف میشن کلی فن دیوونه پیدا می کنند که افراطی دوستشون دارن و ...

اینا درسته ولی طرف مثلا تو مستی رانندگی میکنه جریمه میشه فحش هم میخوره اما دیگه دست از سرش برنمی‌دارن همین کیم سه رون دهنشو سرویس کردن کلی شایعه و .. حتی توی یه عکس داشت لبخند میزد دهنشو سرویس کردن واقعا یه تختشون کمه 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
اینا درسته ولی طرف مثلا تو مستی رانندگی میکنه جریمه میشه فحش هم میخوره اما دیگه دست از سرش برنمی‌دار ...

آره میگم یه سری چیزا از نظرشون قفله ولی دیگه واقعا افراط میکنن و زجر و آزار میدن این خیلی بده صنعت بازیگری و خوانندگی و معروف شدن به ویژه کشورهای دیگع یعنی دیگه زندگیت شخصی نیست و بقیه حق دخالت میدن به خودشون کلا این صنعتا در عوض پول زیاد خیلی هم بدی داره به ویژه آرامششون فرض کن نمیتونی راحت بری یه غذا بخوری باید چهار چشمی مراقب اطرافت باشی

خب دیگه اکثر این طرفدارا دختران افراطی بازیگر رو دوست دارن تو ذهنشون کلی آرزو با یارو می چینن و بعضی ...

خب دیگه این مشکل اون طرفدار اسکوله ، اینا چرا انقدر پرو بال میدن که طرفدارا فک میکنن حقشونه ،حتی کمپانی ها دخالت میکنن یکی رو با دختر میبینن بیانیه میدن عذرخواهی میکنن طرفو به گوه خوردن میندازن😂 انگار قتل کرده

آره میگم یه سری چیزا از نظرشون قفله ولی دیگه واقعا افراط میکنن و زجر و آزار میدن این خیلی بده صنعت ب ...

کره ایا با وجود پیشرفتی که کردن از لحاظ فرهنگی هنوز خیلی عقبن حتی از ما عقب افتاده ترن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
خب دیگه این مشکل اون طرفدار اسکوله ، اینا چرا انقدر پرو بال میدن که طرفدارا فک میکنن حقشونه ،حتی کمپ ...

عزیزم پر و بالی ندارن از خداشونه دست از سر زندگیشون بر دارن وقتی وارد این صنعت میشی ناخودآگاه بخوای یا نخواب اینا پیش میاد نمی تونی بگی به کسی که دیوونست دیوونه نباش خب یارو دیوونه هست