2777
2789

سلام سوالی داشتیم ازتون اینکه میخواستم قفدا قبل عید قبل سال تحویل یا بعدافطار جولوی موهامو مدل دار کوتاه کنم اما از طرفی روزه ام‌میگم شوید گنا داشته باشه از طرفی برای شب قتل وضربت تکرد امیرالمونیمون نگرانم میگم شاید گناه باشه یاباز میگم شهادت هست روزهای سه ۳ روز قول هست گناه داره شهادته و گناه داره یکمم درگیر وسواسم میگم شاید اگر اینکارو کنم کوتاه مو را ترجیج دادم به شب های قدر شب های قتل و الله و خداامیرالمونین یا میگم موهام میریزه خدایی نخواسته دورازجون یا میگم دورازجون مریضی لاعلاج میگیرم خدایی نخواسته چیکار کنم راهنمایی کنید که خداهم ناراحت نشه ازم و همچین امامان پیاپبرقرآن امام زمان امام علی و همگی الله خداهمگی الله مادرخدا

طولانی شد ببخشید

فکر میکنم وسواس فکرای دارین 

هنوز انجام ندادی داری خودتو عذاب میدی 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام بله یکم دارم حالانظرشما چیه کوتاه کنم؟

آره 

به نظرم مشکلی پیش نمیاد 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من بودم، دست نگه میداشتم 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
سلام ممنونم ازتون تاکی دست نگه میداشتین؟ یعنی گناه داره اینکارو بکنم؟آخه چون اماممون هنوز به شهادت ن ...

قمر در عقرب هم هست اخه 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
سلام ممنونم ازتون تاکی دست نگه میداشتین؟ یعنی گناه داره اینکارو بکنم؟آخه چون اماممون هنوز به شهادت ن ...

۲..۳ روز بذار بگذره بعد کوتاه کن. ب احترام اهل بیت. انقدر فکرت ودرگیر نکن عزیزم. یاانجامش بده یا نده. خلاص.ب شیطون اجازه نده انقدره در فکرت جولان بده . 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مادر خدا مینویسی یعنی چی

سلام الله خدامادرخدالله قرآن خداالله امام‌زمان پیامبرخداقرآن خدا خداالله خدامادرخانم ساددت الله خداعمه خانم سادات الله خدادخترخانم خانم سادات خدامادرخانم سادات خدا خداالله خانم خانن سادات الله خدامادرخانم سادات خداالله مادرخانم سادات الله خدا خانم خانم سادات خداالله مادرخانم سادات الله خدادخترخانم خانم سادات خداالله مادرخانم سادات الله خداالله خدامادرخانم سادات الله خداشکراخداشکرت پروردگاردوعالم الله خدامادرخدامادرخداالله قرآن خداالله