2777
2789
عنوان

مامان میشی

150 بازدید | 10 پست

سلام گربه ام ۹ اسفند ۵ تا نی نی به دنیاورد که ۲ تا پسر بور ۳ تا هم دختر مشکی خوشگل که ی پسر ۱۰ ماهه ام دارم میخوام ۵ تا گربه رو به دلیل نداشتن شرایط نگهداری همه رو به یک نفر واگذار کنم لطف اگه کسی از تهران  شرایط داره جهت هماهنگی پیام واسم بزاره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم برای دل اون گربه که نمیدونه قراره چی به سرش بیاد و بچه هاش رو ازش بگیرن😭😭😭

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

اسی خواهش میکنم مادر و بچه ها رو جدا نکن 

یا همه رو نگه دار یا همه رو به یکی بده

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید
بمیرم برای دل اون گربه که نمیدونه قراره چی به سرش بیاد و بچه هاش رو ازش بگیرن😭😭😭

الان نمیگیرم که الان از دلمم نمیاد اردیبهشت ماه ۳ ماهه میشن بچه هاش دیگه از شیر میگیره و کم کم وابستگی کم میشه خودش میخواد که بچه مستقل بشه که راحت میشه بچه گربه هارو واگذار کرد 

اسی خواهش میکنم مادر و بچه ها رو جدا نکن یا همه رو نگه دار یا همه رو به یکی بده

الان که واگذار نمیکنم اردیبهشت ماه ۳ ماهه میشن مادرخودش از شیر میگیره و و از وابستگی که به بچه داره کم میکنه تا بچه مستقل بشه و بتونه تنهایی رو یاد بگیره اونوقت واگذار میکنم