2777
2789

اطلاعات دقیقش اینه با سه رون وقتی بچه تر بودن دوس پسر دوست دختر بودن بهش پول قرض میده بعد چند سال میگه پولم رو میخوام اون پول مقدارش خیلی زیاد بوده سه رون هم خیلی یهش فشار بوده طفلی دس به خودکشی میزنه اصلا باورم نمیشه کیم سوهیون که پول دارترین مرد کره هست پولش رو خواسته 

به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔

کره ایا با وجود پیشرفتی که کردن از لحاظ فرهنگی هنوز خیلی عقبن حتی از ما عقب افتاده ترن

اتفاقا اینکه هنوز فرهنگشون رو کامل به غرب نباختن عالیه،عالیه هنوز یه سری چیزا براشون عادی نیست ولی این افراط کردن تو سرزنش و اذیت کردن یارو بده که به خودکشی یارو رو میرسونن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اینکه هنوز فرهنگشون رو کامل به غرب نباختن عالیه،عالیه هنوز یه سری چیزا براشون عادی نیست ولی ا ...

نه ربطی به شرق و غرب نداره مثلا سلبریتیه نباید با کسی دوست باشه نه بخاطر حجب و حیا و اینا... بلکه میگن چون ما دوستش داریم حق نداره با کسی باشه.. یا طرف تو مستی رانندگی کرده تصادف کرده جریمه شده کلی از دنیای بازیگری طرد شده و ضرر مالی کرده بازم ولش نکردن انقدر اذیتش کردن که خودکشی کرده اگه فک میکنی الان این فرهنگ خوبیه واقعا جای تعجبه.. حداقل فرهنگ غرب اینقدر افراطی رفتار نمیکنن...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
نه ربطی به شرق و غرب نداره مثلا سلبریتیه نباید با کسی دوست باشه نه بخاطر حجب و حیا و اینا... بلکه می ...

دوست عزیز من نمیگم سرزنش کردن یارو به حدی که خودکشی کنه درسته من میگم خوبه که هنوز یه سری کارا مثل اینکه مثلاً حال خودت نیستی رانندگی کنی براشون کار زشتی هست و فرهنگ خودشون رو به غرب نباختن در کل کشورهای غربی هم اینجوری هست که اگه اشتباه کنم احتمال از کار کنار گزاشتنشون زیاد میشه چون دیگه عشق به خواننده داده نمیشه کمپانی سود کنه بلکه نفرت دریافت می‌کنه و کمپانی هم طرف پول بیشتر هست وقتی اون بازیگر ضرر بده کنارش میزارن و اگه کمپانی هم به طرفداری ادامه بده اونم کنار گذاشته میشه بله کاری مثل رانندگی وقتی توی حال خودش نیست بده چون ممکنه بزنه به یه نفر یه خانواده رو از بین ببره من میگم این که یه سری کارا از نظرشون زشته و بده مثل همین رانندگی این خوبه درضمن من نمیگم این که نمی تونن با کسی دوست بشن یا ازدواج بده عموم مردمشون این فکر رو ندارن اینا ساسنگ فن هستن یعنی یه تعداد از مردم کره که دیوونه اون بازیگر شدن و کلی آرزو باهاش می چینن توی ذهنشون