2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 13393 بازدید | 208 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه محض دنبال دل صاحب مردم رفتم

خب باهاشون میرفتی شمال ..تو سفر که روزه واجب نیست.اونام مثروب میخوردن شما چیکار به اونا داری بشین با خانوما حرف بزن بگو بخند...مام هروقت بریم جایی آقایون مشروب مبخورن و قلیون و ...ولی من نماز خودمو میخونم و باهم خوش میگذرونیم ...کاری به من ندارن.وظیفه ای هم ندارم که عقایدشون رو تغییر بدم!!

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
شوهر من هول و هرزه هست

من تا اینجا خوندم و حسم اینه که شما داری راه رو اشتباه میری. شوهرت دوستت داره تو شل گرفتی دختر داییشم صرفا براش مثل دوست معمولیه رابطه ای در کار نیست از بچگی با هم بزرگ شدن. چون بعد از ازدواجتون که اشنا نشدن قبل ازدواج هم بوده میخواستن همو ازدواج میکردن . بعدم مادرش حق نداره که بگه تو نیای تو با شوهرت یکی هستین. به نظرم بچسب بهش و مگه چقدر جمع اینطوری دارین لبخند بزن و شرکت کن. بالاخره جامعه به سمت رفته کا مذهبی و غیر مذهبی دادن با خوبی و خوشی با هم زندگی میکنن. و کنار میان 

خواهر من همیشه همه ی تاپیک های تورو میخونم طلاق بگیر اگر نمیتونی 

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید