2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 14652 بازدید | 210 پست
عزیزم تقصیر خودته ببین منم یه ادم نماز خون بودم با یه خانواده مذهبی ولی با دل شوهرم راه اومدم ادم با ...

افکار قدیمی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

همسر سابق من، با اینکه اعتقادی شبیه بودیم. یکبار من رو گذاشت رفت شهر مامانش این ها. گفت میرم ببینمشو ن. چند هفته بعد یکی از اقوامشون من رو دید گفت تو چرا عروسی نیومدی. فهمیدم عروسی دخترعموش بوده. اصلا به من نگفته بود. با مادرش این ها رفته بود. یهو تاپیکت رو دیدم یادم اومد. چقدر گریه کردم. الن میگم گور پدرش. اون داغون های بی ریخت همچین جای ناراحتی هم نداشتن دیدن ریخت هاشون. حیف جوونی و اشک هام. تو هم همش بگو به جهنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام..اول بگم من بخاطر همسرم اومدم اینجا و اولین باره..گذری چِشَم افتاد ب تایپیک شما..به عنوان یا مرد وقتی مردی بتونه تنها خوشگذرونی کنه بی زنش..بازم میتونه.و میتونه..آبجی هنوز که بچه نداری و اولشه بکش کنار..انتظار از کسی نداشته باش.کاریکه میخوای انجام بده و توکل کن به خدا..من خودم این کارا رو انجام دادم ولی بحث مذهب و دین و مشروب خوری به کنار..وقتی مردی زنی رو بخواد..یا نمیره..یا میره میبره با خودش چون نمیتونه تنها بزارتش. یا شرایط رو جوری میکنه که همسرش اذیت نشه..من الان با یدست دارم پای همسرم ماساژ میدم با یدست تایپ..اوایل بارداری بسر میبره احساس خستگی داره..نمیگم من اوکی هستم..نه..میگم پسری که با وجود اینکه متاهل شده نمیتونه همچین چیزی رو مدیریت کنه به نحو احسن و رضایت دو طرف اون پسر تا مرد شه دل زنش پر درد شه..بفکر درست شدنش نباش..چون بازم اتفاق میوفته..و بدترین چیز پنهون کاری و دروغه..نمون..پدرت کمکت نکرد ..تنها زندگی کن با ارامش..ولی زنده نباش به تنهایی..بهترین اتفاق واست رقم میخوره..با صبر..ایمان..و پشتکار..رو پای خودت سعی کن واستی.. صحبت من به تمام زن های سرزمینمه..اگ مردتون مرد نیست رو پای خودتون واستید ..اولین‌کار اینه قبل جدایی..یکم مستقلی نصیب شما و تنهایی نصیب شوهر بشه..اگ دیدید فایده نداشت .. بزنید کنار و پیاده کنیدش..و همیشه اگ مردی از خودش گذشت بخاطرتون..ازش نگذرید بخاطر هیچ چیزی.. عزت همگی زیاد...م . ی ..

قبل از عقد چند ماه با هم ارتباط سالم داشتیم چت و چند بارم بیرون نمیدونستم اینطور ادمی هست دوسال نزدی ...

وای چه سخت 

میان گول میزنن آدمو

سنتی اومد خواستگاری یعنی ؟

با خانوادش هم در رفت وآمد بودی توی دوره آشنایی؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
همسر سابق من، با اینکه اعتقادی شبیه بودیم. یکبار من رو گذاشت رفت شهر مامانش این ها. گفت میرم ببینمشو ...

به خاطر حتک حرمتی که بم کرده سیم کارتمو عوض کردم تو ایتا و واتس اپم صد تا پیام داده سین نکردم 

خدایم برایم کافیست ❤

وای چه سخت میان گول میزنن آدموسنتی اومد خواستگاری یعنی ؟با خانوادش هم در رفت وآمد بودی توی دوره آشنا ...

نه سنتی نبود چند ماه دوستی سالم داشتیم 

خدایم برایم کافیست ❤

سلام..اول بگم من بخاطر همسرم اومدم اینجا و اولین باره..گذری چِشَم افتاد ب تایپیک شما..به عنوان یا مر ...

مستقلم  ۹ ساله کارمند شبکه بهداشتم رسمی شدم شوهر بی همه همه چیزم اجازه نداد برم سرکار مرخصی بدون حقوق گرفتم از طلاق نمیترسم ولیکن گره بزرگ تو کارم افتاده

خدایم برایم کافیست ❤

خب یعنی پرونده همینطوری قراره باز بونه؟سیاست داشته باش با زبون نرمش کن یه مدت پی دلش بالا برو که بتو ...

خانوادمم همینو میگن ولی خسته شدم ایقدر مدارا کردم با کسی که ازش متنفرم

خدایم برایم کافیست ❤

به خاطر حتک حرمتی که بم کرده سیم کارتمو عوض کردم تو ایتا و واتس اپم صد تا پیام داده سین نکردم

خب الان تو سفر پیام میده چی میگه منظورش اینه  ناراحت که باهاشون نرفتی ؟؟؟تنها راهی که داری کاری کنی به پرونده برادرت رضایت بده اینجور که پیش میره اون به چه دلی به نظرت بره درخواست طلاق بده مشکلی نداره باهات همینجور قبلازندگی می‌کرده داره زندگیشو میکنه 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
خانوادمم همینو میگن ولی خسته شدم ایقدر مدارا کردم با کسی که ازش متنفرم

هیچ چاره ای نداری جز زبون بازی برای اینکه زودتر نجات پیدا کنی دختر.انقدرا بودن با زبون به اون چیزی که میخوستن رسیدن در حالی که از طرف مقابلشون متنفر بودن

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

با این افکار بدون دید دارین قضاوت میکنین معلومه چقدر عقب مونده این وگرنه باید بفهمین جامعه تعییر کرد ...

خب چرا اون جوری که شما دوست دارید نمی‌چرخه

بنظرم این یجور باج دادن به مرده چرا زنا همیشه بخاطر مردا از خودشون بگذرن

خب چرا اون جوری که شما دوست دارید نمی‌چرخهبنظرم این یجور باج دادن به مرده چرا زنا همیشه بخاطر مردا ا ...

اسی نمیدونم چی بگم فقط میگم خدا کمکت کنه خلاص بشی از دست شوهرت

نه دوست نه دشمن یه مشت غریبه چند تا خاطره ..