2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 14652 بازدید | 210 پست
سعی کن ازش مدرک جمع کنی.دوست من تو خونه دپربین گذاشت مچ شوهرشو گرفت و درخوست طلا داد.

مدرک نمیخوا کاملا واضح هستش مشکلم اینه که از برادرم پرونده داره و لنگ رضایتش هستم وگرنه صد تا دلیل هست برا طلاق تو دادگاه

خدایم برایم کافیست ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این ازدواج از پایه اشتباهه شما اهل مسجد و نمازشوهرت مشروب خور و عیاش محاله بتونی عوضش کنیخدا کمکت کن ...

نه فصد ادانه دارم نه عوض کردنش قصدم طلاق هست ولی از اینجور تحقیر شدن دیگه کلافه شدم 

خدایم برایم کافیست ❤

بش گفتم بیشتر لج میکنه به نظرم مشکل روح و روان داره لذت میبره اذیتم کنه

آخه میگم  همینجوری دست روی دست بزاری کاری نکنی شوهرت داره کیف می‌کنه سر به سرش نمیزاری و به حال خودش گذاشتی مسافرت و عشق حالدبه نظرت   این جور  میره درخواست طلاق بده ؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
آره اون که صبح تا شب با دختره در مغازش هست فقط الان نیست ولی از دروغ و اینکه بم بی‌احترامی کرده نمیب ...

گفته بود نمیاد اون ؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
بش گفتم بیشتر لج میکنه به نظرم مشکل روح و روان داره لذت میبره اذیتم کنه

قبل ازدواجم باهاش حرف زده بودی؟ اونموقع چطور بود؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
قبل ازدواجم باهاش حرف زده بودی؟ اونموقع چطور بود؟

قبل از عقد چند ماه با هم ارتباط سالم داشتیم چت و چند بارم بیرون نمیدونستم اینطور ادمی هست دوسال نزدیک مرکز بهداشت که توش شاغل بودم مغازه داشت بدی ازش ندیدم بعد از عقد یهو خودشو نشون داد یعنی خودش اعتراف کرد گفت اهل همه برنامه خلاف هستش

خدایم برایم کافیست ❤

آخه میگم همینجوری دست روی دست بزاری کاری نکنی شوهرت داره کیف می‌کنه سر به سرش نمیزاری و به حال خودش ...

تصمیم گرفتم دیگه برنگردم اگه بابام راضی بشه

خدایم برایم کافیست ❤

تصمیم گرفتم دیگه برنگردم اگه بابام راضی بشه

من تو جریان تاپیک هستم .تا حالا تو چندسال تو نی نی سایت هستم اینقدر به خاطر کسی ناراحت نشدم منم مثل خودت عاشق ماه رمضون روزه گرفتن و..خیلی سخته از خدا می‌خوام خودش شرایط برات مهیا کنه جدا بشی هرچند این دعا کردم برای جدایی تو دوتا جوون عذاب وجدان دارم 😔

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
مدرک نمیخوا کاملا واضح هستش مشکلم اینه که از برادرم پرونده داره و لنگ رضایتش هستم وگرنه صد تا دلیل ه ...

خب یعنی پرونده همینطوری قراره باز بونه؟

سیاست داشته باش با زبون نرمش کن یه مدت پی دلش بالا برو که بتونی ازش رضایت بگیری بعد اقدام کن به طلاق

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.