2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 244485 بازدید | 961 پست
سلام شما همونی نیستید که درباره خواهرتون و بچه دارشدنش تاپیک زدید و پر بازدید شده بود؟میگفتید مادرتو ...

آره همونم 😅😂 الان خواهرزادم سه سالشه ماشالا اینقدر خوش زبون شده که هممون میخوریمش فقط ،کمتر میان و میرن ،مامانمو بردم دکتر ،فشارش بالا رفته بود، براش قرص گرفتم حالش کمی بهتره ،کمتر تو خونه بحث میکنیم ولی با پدرم صحبت کردم ،پدرمم بهش گفت وقتی میای خودتم به مادرت کمک کن ،در توانش نیست تنهایی ،چهل پنجاه درصد خودشم اخلاقش بهتر شده ...چه سختی ای گذروندیم ،خواهرم وسواس فکری شدید داره براش نوبت گرفتم بره پیش روانشناس چون ممکنه بچه هم اذیت بشه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

امضات😢

💕💕

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله کسانی وضع مالی خوبی دارن قبول میکنن....... بگذریم ولی من به مهریه سنگین اعتقاد ندارم ولی خب بعضی ...

ببین مهریه لازمه ولی هر چیزی حد تعادل خوبه

نه خیلی کم ن خیلی زیاد

من بودم جای اسی فقط یا خونه یا سکه رو میگفتم

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...

بیشتر ببینید
من خاله زنک نیستم فقط ازین کسایی که فاز روشن فکری میگیرن و به همه حمله میکنن رو معمولا سر جاشون مینش ...

این سوالو از خودت نپرسیدی 

من کیم ک بخام تو دعوای دو تا خانم دخالت کنم؟

یا اصلا ب من چ 

بهش پیام بده بگو من از اول گفتم نظر خودم اینه اما چیزی نیست که من بخوام مشخص کنم باید پدرم تعیین کنه، شما هم تو جلسه چیزی نگفتی و حرف پدرم رو تایید کردی 

بهرحال وقتی یه قرار داد طولانی مدت قراره اتفاق بیفته باید از اول هر دو طرف راضی باشن که کسی با دل چرکین سر سفره عقد نشینه به همین خاطر چه تصمیم دارید با هم ادامه بدیم و چه تموم کنیم بنظرم بهتره با پدرم صحبت کنید.

و اخرش هم بگو من ترجیحم اینهبرای مسایل مالی و خرید و این چیزا شفاف صحبت بشه تا اینکه بخوایم با پیام و پیغام و فلان دلخوری رو نشون بدیم . 

عزیزم حدود ۴ سال پیش دقیقا حس شما رو تجربه کردم میدونم چه حسی داری ولی ممکنه مشکل شما رفع بشه اگر نش ...

خوش به حالت که خدا واست جبران کرد، واسه من فقط دلمو سوزوند

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
این سوالو از خودت نپرسیدی من کیم ک بخام تو دعوای دو تا خانم دخالت کنم؟یا اصلا ب من چ

بعدشم من به جنسیتشون کاری ندارم یکیشون . از فار روشنفکری خوشم نمیاد. خب راست میگه شب احیا شب شهادت عجله دارن بذارن دو روز دیگه. طرف داره توهین میکنه که چرا اینو گفتین

آره همونم 😅😂 الان خواهرزادم سه سالشه ماشالا اینقدر خوش زبون شده که هممون میخوریمش فقط ،کمتر میان و ...

وااای چه قدر دنبالت گشتم پیدات نکردم الانم اتفاقی دیدمت😂😂😂

خدا حفظش کنه😍❤️

خداروشکر نگران مادرت بودم🤲🏻🦋

درسته حتما بفرستید بره فردا توی دوران مدرسه و درس خوندن بچشو اذیت نکنه🤦🏼‍♀️

طرف اگه زن بگیر بود تو این 40 سال عمرش میگرفت

به نظر من پسرای سن بالا اصلا ب درد نمیخورن متاسفانه همشون بدبین و شکاک و ادایی هستن 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40