سلام خانوما خیلی غمگینم پنج ماهه عروسی کردم امسال اولین عید متاهلیم هستش الان باید با شوهرم برم خونه اقوام عید دیدنی دیروز با خانوادش رفتن شمال خونه خالش من روزه بودم نرفتم از دورهمی خانوادشون خوشم نمیاد خوش گذران و عیاشی میکنن میرقصن قلیون و سیگار و مشروب وای چیزا من پایه نیستم اگر میرفتم هم کوفت خودم میشد هم زهر مار اونا برا همین شوهرم گذاشتم خونه بابام با اینکه با پدرم قهر هست و نمیزاره برم ولی چون نخواست برم گذاشتم اونجا بدتر اینکه دختر دایییش بی صاحبشم که باش رابطه داره رفته باشون ازم قایم کرد ن خودش و مامانش خودم شک کردم پیجش فالو دارم ناشناس رفتم دیدم استوری گذاشته پیش به سوی شمال خیلی دلم گرفت از دیروز که فهمیدم جواب تلفنش نمیدم پیام داد سیم کارتم درآوردم سیمکارت جدید انداختم تا سحر مسجد بودم نمیدونم نماز چی خواندم همش فکرم مشغول بود و عصبانی بودم و سرزنش میکنم خودمو به خاطر ای حماقت ..دیگه بر نمیگردم اگه بابای ترسوم نفرستم باز باش
خب باهاشون میرفتی شمال ..تو سفر که روزه واجب نیست.اونام مثروب میخوردن شما چیکار به اونا داری بشین با خانوما حرف بزن بگو بخند...مام هروقت بریم جایی آقایون مشروب مبخورن و قلیون و ...ولی من نماز خودمو میخونم و باهم خوش میگذرونیم ...کاری به من ندارن.وظیفه ای هم ندارم که عقایدشون رو تغییر بدم!!
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اسی امروز رفتم ساحل یه خانواده بودن فاجعه میزدن میرقصیدن بدون حجاب مادر خانواده از دخترا بدتر پسرش مثل شوهرت فقط میرقصید همه نگاشون میکردن نااخودگاه یادت افتادم
من تا اینجا خوندم و حسم اینه که شما داری راه رو اشتباه میری. شوهرت دوستت داره تو شل گرفتی دختر داییشم صرفا براش مثل دوست معمولیه رابطه ای در کار نیست از بچگی با هم بزرگ شدن. چون بعد از ازدواجتون که اشنا نشدن قبل ازدواج هم بوده میخواستن همو ازدواج میکردن . بعدم مادرش حق نداره که بگه تو نیای تو با شوهرت یکی هستین. به نظرم بچسب بهش و مگه چقدر جمع اینطوری دارین لبخند بزن و شرکت کن. بالاخره جامعه به سمت رفته کا مذهبی و غیر مذهبی دادن با خوبی و خوشی با هم زندگی میکنن. و کنار میان
خواهر من همیشه همه ی تاپیک های تورو میخونم طلاق بگیر اگر نمیتونی
سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....