2777
2789
عنوان

عید امسال خیلی مسخره بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با فامیلاتون؟خوشبحالتون والا فامیلای افاده ای ما الان منتظرن عید شده بیان کلی تیکه بندازن به همه چیم ...

مال منم که خیلی مسخرس شوهرم من باردار ول کرد رفته خونه داداش عید دیدن حالا با این وضعم غذا درست کردم نمیاد دعوا شد الانم نشستم دارم گریه میکنم 

وای دقیقااا🥲کاش

ببین عزیزم اینکه سال رو چجوری شروع کنی ملاک اینکه قراره کل سال رو چجوری بگذرونی نیست.

من مثلا‌ پارسال دم سال تحویل شیرینی خوردم گفتیم خندیدم تبریک عید ولی کل سال افتضاح گذروندم کلی بدبختی کشیدم

پس به اینا اکتفا نکن

انشالله سال خوبی باشه برات پر از عشق و محبت و جیب پر از پول 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
بخاطر گرونی واقعا خیلی فشار آورده ب خونواده ها مخصوصا سرپرست خونواده

آره منم درکشون میکنم واقعا 

ولی دم عیدی واقعا شگون نداشت دعوا کردن و دلخوری🥲هنوزم کسی حرف نمیزنه و همه تو سکوت...💔

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

مال منم که خیلی مسخرس شوهرم من باردار ول کرد رفته خونه داداش عید دیدن حالا با این وضعم غذا درست کردم ...

الهی عزیزدلممم آخه تو بارداری هم مردا چرا اذیت میکنن🥲💔گریه نکن قشنگم بخدا ارزش نداره💔

الهی عزیزدلممم آخه تو بارداری هم مردا چرا اذیت میکنن🥲💔گریه نکن قشنگم بخدا ارزش نداره💔

اعصاب خراب بخدا خونه دادش فردا میشد رفت من کلن استراحت مطلق حالا با این وضع خونه مرتب کن چند جور غذا کار به خودم رسیدم الان میگه نمیام کارش به نظرت درست 

ببین عزیزم اینکه سال رو چجوری شروع کنی ملاک اینکه قراره کل سال رو چجوری بگذرونی نیست.من مثلا‌ پارسال ...

آره عزیزم کاملا درست میگی حرفاتو قبول دارم ولی اول سال واقعا شگون نداشت دعوا کردن و دلخوری🥲💔مرسی از دعای خیرت قشنگ من، ایشالله صد برابرش قسمت خودتون💗