2777
2789
عنوان

قبل ازدواج خوشگل بودم الان زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 39 پست
اشتها ندارم میوه میمونه تو یخچال خراب میشه غذا ک میپزم اصلا هیچی نمیخورم خورد و خوراکم شده اندازه بچ ...

فکرتو از این غصها ازاد کن

شربت اشتها اور بخور

باشگاه برو

روتین پوستی مخصوص خودتو‌داشته باش

اینجوری مطمعن باش حال خودتم بهترع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب سرم زده برم زل تزریق کنم ب صورتم از این لاغری در بیاد

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید

والا منم از وقتی عقد کردم همه میگن لاغر شدی 

همه چیمونم خوبه هیچ مشکلی هم تداریم 

پیششم که هستم اشتهام خوبه نمیدونم چرا اینجوریه😕

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید

شوهرت مث شوهر بی لیاقت منه دروغگو بود خیانت میکرد بیکار و بی عار بی پول وابسته ب خونواده عین زنا رفتار میرد سه ساله زنشم من کوتاه میومدم هردفعه ولی الان سه هفته قهرم اون قهرو شروع کرد منم کلن قیدشو زدم سگ محلش کردم 

اره حدود 5 ماهه ازدواج کردم شوهرمم سر هر چیزی خیلی باهام اختلاف نظر داره و سریع هم بهش بر میخوره قهر ...

خب گلم بشین باهاش حرف بزن بگو اول زندگی بجای اینکه با هم خوش باشیم همش قهر میکنی این ک نشد زندگی سعیدکن راضیش کنی بریید پیش یه مشاور

یا با پدر و مادرش حرف بزن

فعلا هم بچه دار نشید

فقط لطفا نرو هی منتشو بکش

حالا لاغر شدن باز بهتره

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌