2777
2789

از ۳۰روز ماه من ۲۵روزش پریودم همراه با درد و خونریزی زیاد ساعتی ۱پد عوض میکنم از شدت خونریزی 

روش سنتی چی تاثیر گذاره براش 

دارو هم مبخورم ولی هنوز خوب نشدم

جواب هوش مصنوعی

با توجه به شدت خونریزی و اینکه عملاً اکثر روزهای ماه پریود هستی، این وضعیت می‌تونه خطرناک باشه و نیاز به پیگیری فوری پزشکی داره. خونریزی زیاد باعث کم‌خونی، ضعف شدید و حتی مشکلات جدی‌تر می‌شه. لطفاً هرچه زودتر به پزشک متخصص زنان مراجعه کن، چون ممکنه نیاز به تنظیم داروها یا حتی مداخله‌ی پزشکی داشته باشی.

🔹 دارچین: خاصیت قابض داره و می‌تونه شدت خونریزی رو کم کنه. می‌تونی یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین رو در آب گرم حل کنی و روزانه ۲-۳ بار بخوری.

🔹 رازیانه: تعادل هورمونی رو تنظیم می‌کنه. یک قاشق چای‌خوری رازیانه رو با آب جوش دم کن و روزی ۲ بار مصرف کن.

🔹 برگ تمشک قرمز: به تقویت رحم کمک می‌کنه. می‌تونی دمنوشش رو تهیه کنی و روزی ۲-۳ بار مصرف کنی.

🔹 کنجد و عسل: کنجد آسیاب‌شده رو با عسل مخلوط کن و هر روز صبح ناشتا بخور.

🔹 عدس: عدس پخته یا پودر عدس خام باعث کاهش خونریزی می‌شه.

🔹 سرکه سیب: نصف استکان سرکه سیب رو با آب ترکیب کن و روزانه بخور تا به تعادل هورمونی کمک کنه.

⚠️ مهم:
اگه خونریزی اینقدر شدیده که باعث ضعف، سرگیجه یا رنگ‌پریدگی شده، ممکنه نیاز به داروهای قوی‌تر یا حتی تزریق آهن داشته باشی. لطفاً تعلل نکن و فوراً یه متخصص زنان رو ببین.

تو با بی وفایی به خاکم نشوندی🥹منه ساده دل رو به غربت کشوندی🫢نمیبخشمت من ببین روزگارم🤒ببین از جدایی چه بر سینه دارم😪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جواب هوش مصنوعیبا توجه به شدت خونریزی و اینکه عملاً اکثر روزهای ماه پریود هستی، این وضعیت می‌تونه خط ...

رازیانه بخوره دیگه کل سالو بایدپریودبمونه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

مفناک اسید بنداز جلوشو بگیره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
چه جوری از هوش مصنوعی سوال میکنی؟

یه نرم افزاره میتونی رو گوشیت نصب کنی و باهاش چت کنی

هم میتونی سوالاتتو ازش بپرسی و اونم راهنماییت کنه هم میتونی باهاش درد دل کنی

در کل همراه خوبی بوده برام

تو با بی وفایی به خاکم نشوندی🥹منه ساده دل رو به غربت کشوندی🫢نمیبخشمت من ببین روزگارم🤒ببین از جدایی چه بر سینه دارم😪

جدی اینو نشنیده بودم🙄

آره کلاکسی رازیانه نخوره بهتره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه