2777
2789
عنوان

عید امسال خیلی مسخره بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حال دلم اصلاخوب نبودامسال سالی که نکوست ازبهارش پیداست .شوهراشغالم بامامانم بیخودی قهرکرده امروز ...

عزیزدلممم🥲💔برا چی آخه با مامانت قهر کرده؟

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

ما از شمام بدتر بودیمدیشب ک احیا بودیم امروزم همه روزه بودیم سال تحویل ی تبریک ب هم گفتیم و همچنان ه ...

ما هم دیشب احیا بودیم همه هم روزه هستن ولی دعوای بدی کردن حتی یه تبریکم نگفت کسی🥲

یعنی مردا کلامث سگ میمونن شب عیدی حالموخراب کردباورمیکنی شام درست نکردم ازبس حالم خرابه مث سگ میپرن ...

آره عزیز میدونم فقط رو مخ و اعصاب آدم راه میرن🥲دورت بگردم محلش نذار تا حالش جا بیاد

عزیزمم💔

۳ سال قبل ما هم تو خونه دعوا داشتیم کوفتمون شد ، یادم نمیره ناپدریم چقدر دلمونو سوزوند و چ دعواهایی کرد 💔 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یعنی مردا کلامث سگ میمونن شب عیدی حالموخراب کردباورمیکنی شام درست نکردم ازبس حالم خرابه مث سگ میپرن ...

سرچی دعواتون شد

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

عزیزمم💔۳ سال قبل ما هم تو خونه دعوا داشتیم کوفتمون شد ، یادم نمیره ناپدریم چقدر دلمونو سوزوند و چ د ...

الهی دورت بگردم🥲💔چقد بد

ایشالله همیشه حالتون خوب باشه گلی💗

الهی دورت بگردم🥲💔چقد بدایشالله همیشه حالتون خوب باشه گلی💗

قزبونت 

همچنین قشنگم 🤍🫂