2777
2789
عنوان

خانما پریشب با شوهرم دعوام شد

313 بازدید | 32 پست

سلام خانما پریشب با شوهرم دعوام شد بعد خیلی عصبانی شدم صدام بلند بود الان متوجه شدم همسایمون صدامو شنیده رفته گزارش داده به صاحب خونه الان خیلی خجالت میکشم جای من بودید چیکار میکردید؟حتی خجالت میکشم برم بیرون

خجالت ندارد دعوا بوده تموم شده 

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما تازه اومدیم اینجا قبلش خونمون ویلایی بود فکر نمیکردم صدام اینقدر راحت بره..الان کلی خجالت کشیدم اخه ما زیاد اصلا با هم دعوای وحشتناک نداریم الان خجالت میکشم خیلی

چ همسایه خر و خزی داری :/

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
بیشتر ببینید
همسایه تونو محل نزار هر جا دیدیش رو برگردون و منتظر انتقام باش

وای اره خیلی بیشعورن بعد همسایه پایینی همیشه صدای اهنگش بلنده جودی که راحت میتونم با اهنگ بخونم ولی من تا الان چیزی نگفتم

چهار دبواری بوده حالا ! پیش میاد دعوا دیگه ! من گاهی اوقات اونقدر عصبانی میشم جیییغ میزنم 😂 باز فردا میرم بیرون به روی خودمم نمیارم بالاخره آدمم صبر نوح که ندارم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱