2777
2789

بابام سال تحویل رو بهمون زهر کرد 

از دیروز همش روی اعصابمون بود 

هی میگفت چقدر حرف میزنید چقدر سروصدا دارید

درصورتی که منو مامانم آروم حرف میزدیم

کلا اعصاب هیچی رو نداره

همیشه فقط زجرمون میداده و میده

دعوا راه انداخت که جفتتون گمشید برید بیرون از خونه ام و چرا نمیرید دیگه از زندگیم بیرون جفتتون زندگیمو تلخ کردین و این حرفا

گفت اگه جهازتو داشتم همین الان پرتت میکردم بیرون خونه🙂 

سال که تخویل شد همه اش گریه میکردم

هیچکدوممون بهم سال نو رو تبریک نگفت

انقدر دلم گرفته که خوش به حال کسایی که خانواده درست درمون دارن...

🙂💔

من بابامو دوست دارم اما این حرفاش این زخم زبوناش زخم عمیقی به قلبم وارد کرده

کدوم سال نو؟ این از شروعش.....

منم از صبح دارم زار میزنم 

دعوام شد باهاشون 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال نومبارک عزیزم  لحظه تحویل گذشت دیگه بهش فکر نکن امیدوارم درطول سال حال همتون کنار هم خوب باشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

اشکال نداره عزیزم 

سال نو مبارک 

این نیز بگذرد 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

این چن روز قمردرعقرب انرژی زمین فوق العاده بالاس همه اعصابا داغونه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم سر سال تحویل دعا کردم سال دیگه نباشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید