2777
2789
عنوان

سال تحویلمون به دعوا و دلخوری گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باباتم دوستت داره منتها فشارهای عصبی سختی ها مشکلات یه کم در لحظه عصبانیش کرده به دل نگیر یک روزت خر ...

آخه یه بار دوبار نبوده

هرچی میشه سر من آوار میکنه

یه روز خوش نداشتم توی این خونه

همش دعوا و بحث

هرموقع خونه اس و سرکار نیست همین میشه

کاش همیشه سرکار بود

من به قمر در عقرب اعتقادی ندارمولی این چندروز حس میکنم از همیشه غمگین ترم

عزیزم همینه قمردرعقرب واقعیت داره مااین چن روز ایقد دعوا کردیم دیروز شوهرم میخواس منو بزنه شانس اوردم جمع شد دعوا وگرنه یه درگیری بدی پیش میومد صدقه بنداز ایت الکرسی بخون بهش فکرنکن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

سالی ک نکوست از بهارش پیداست باز هم خداروشکر کن هنوز ازدواج نکردی و امید. داری ی روزی خوب میشه اوضاع ...

💔

امید چی خواهر وقتی هیچیم جور نیست

وقتی هیچ جا نمیرم 

وقتی اعتماد به نفسی واسم نمونده

دخترای کمتر من همه ازدواج کردن و عاشق شدن

من دیگه از فکر این ازدواج کوفتی اومدم بیرون 

حالم از شرایطم بهم میخوره

💔امید چی خواهر وقتی هیچیم جور نیستوقتی هیچ جا نمیرم وقتی اعتماد به نفسی واسم نموندهدخترای کمتر من ه ...

خدا رو در نظر بگیر

برای خدا هیچ کاری نداره 

کم معجزه دیدیم 

با خدا باشیم همه چی درست میشه و آتش نمرود گلستون میشه 

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره

چرا مردا اینطورین!هروقت میخوایم بریم مسافرتم یه دعوای بد راه میندازه

دیگه حس میکنم عقده میکنن کل سال رو می‌خوان اینجوری حالگیری کنن مثلا می‌خوایم جایی بریم عزا میگیرن

احساس میکنم خدا منو فراموش کرده🙂 دستمو نمیگیره

شایدم تو خدا رو فراموش کردی 

خدا هیچ وقت بنده هاش رو فراموش نمیکنه 

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره