2777
2789

حقیقتا از دست خودم خیلی خسته شدم. حس میکنم یه آدم خودخواه بد دل شدم و این موضوع حتی خودمم اذیت می‌کنه.

من یه دوست دارم عین خواهر برام، خیلی دوستش دارم و خودش هم خیلی دختر خوب و مهربونیه هرچند یه سری کارا داره، حرص منو در میاره:))) باعث میشه با خودم تو دل بگم چرا اینجوریه؟ و بعد با خودم بگم به تو چه آخه...!

مثلا طرف کنکوریه، حالا اینکه ۲۴ ساعته آنلاینه، با این و اون چت می‌کنه و درس نمیخونه اما ادعای دختر موفق رو داره رو کاری ندارم... طرف اومد بهم گفت پول نداره کنکور ثبت نام کنه و باید نوبت دوم که تایم دادن این کار رو بکنه.. چقدر نالید از وضعیت خانواده و من سه ساعت دلداریش دادم.

حالا رفته برای من کاشت زده ✨ رفته تلگرام پرومیوم خریده و من اینجوریم که واااا...واااااا!!!

خیلی دیگه داره از این رفتاراش بدم میاد، خیلی خود دختر رو دوست دارم اما این کاراش باعث شده ته قلبی ازش دور بشم. به نظرتون ازش فاصله بگیرم خوبه؟ شاید مشکل منه اینقدر بد دل شدم 

بدیش اینه خیلی صمیمی هستیم اما حتی روم نمیشه ازش بپرسم چرا اینجوری می‌کنه 

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظر من حق داریاین رفتارا واقعا تو‌مخی و دو رو بازیه

ببین من میام به خودم حق بدم. بعد می‌خوام ازش بپرسم تویی که پول ثبت نام نداشتی و کلی پشت سر مادرت حرف زدی و خانواده رو فحش دادی، الان چطور رفتی کاشت زدی؟ چطور تلگرام پرومیوم خریدی؟ 

بعد با خودم میگم بهت مربوط نیست که چی کرده.. شاید از یه جا دیگه گیر آورده مگه مسئول زندگی مردمی..

خیلی تو دوراهی گیر کردم 

منم منم منم منم منم منم منم

یه دوستی دارم دقیقا همینه 

هی غر میزنه هی میگه چرا من رتبم خوب نمیشه 

میگم بخون خب ! خودشو گول میزنه یکی که کاشت بزنه هر ثانیه عکس بگیره برا پروفایل هرروز بیرون باشه مگه درس میخونه؟ 

بعد بهش میگم فلانی بیا برنامه بهت بدم بخون دوست صمیمیمه از ۴ ۵ سال پیش باهمیم خجالت میکشه که بگه نخوندم 

دلم نمیاد پشت بمونه 

یه دوستی داشت مادرش فوت کرده 

هر مراسمش رفته 

بابا من پدربزرگم فوت کرد یبار رفتم دیگه نرفتم کلا اینا چه کاریه 

بعد میگم به من ربطی نداره 

ولی داره . نمیخوام نسبت بهش بی اعتنا باشم . انگار مثل خواهری شدم که دلش برای خواهر کوچیکش میسوزه ولی پدر مادرش اهمیتی نمیدن 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منم منم منم منم منم منم منمیه دوستی دارم دقیقا همینه هی غر میزنه هی میگه چرا من رتبم خوب نمیشه میگم ...

چقدر حرفات، حرف دل من بودن. ببین به من مربوط نیست میخونه یا نمیخونه، آینده خودشه چون من به وقتش خیلی کمک و راهنماییش کردم. مشکل من می‌دونی چیشه؟ ادعا ادعا ادعا ادعا 

ادعای دختر پاک بودن داره..اما با هزار نفر تو رابطه هست 

ادعا داره خیلی تلاش می‌کنه اما نمیتونه درحالی که ۲۴ ساعتی با این و اون بیرونه

ادعا می‌کنه پول نداره درحالی که جیگولک بازیاش از منی که میگم خدا تومن پول دارم بیشتره. 

و من این وسط موندم و الکی حرص میخورم. اگه سر اینا نیاد درد و دل کنه که به من مربوط نیست. اما میاد کلی حرف میزنه