2777
2789

من چندين ساله شاغلم 

منتها هرچي درامد داشتم شوهرم گرفت اوايل با فريبكاري بعدها كه دستشو خوندم با قهر دعوا فحش به هر طريقي بود ميگرفت 

تا ماهاي اخر بارداريمم ميرفتم سركار عاشق كارمم با وجود استرس خيلي زيادش 

دوبار ماشين خريدم فروخت 

همه طلاهامو گرفت همه ها خيلياشون برا مجريديم بود نزديك ٧٠٠-٨٠٠يا بيشتر طلا داشتم 

البته خودشم برا عروسي و بچه اول خريده بود و هداياي نامزدي 

ولي بيشترش مجردي 

وضعشم خوبه بد نيست كه محتاج پول من باشه اصلا

😔

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

از این مردا متنفرم ولی تو به نکات مثبتش فکر کن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبي خواهرشوهرم و مادرشوهرم افطار دعوت بودن 

به همهشون يعني خواهرشوهرم پسرش شوهرخواهر شوهرم 

كارت هديه ١٢٠٠ داد 

به مادرش٢٥٠٠

اونا اول كه اومدن 

نفري پنجاه عيدي دادن دستشونم درد نكنه 

البته وضع ماليمون مشابه هست 

ولي عيدي عيديه ربطي به وجهش نداره

خب عزیزم نباید اجازه میدادین که بفروشه وقتی نیاز نداشته. 

بعدم شاغلان باید یه مقدار پس انداز مخفی داشته باشین برای خودتون. یه مقدار طلا دور از چشم‌همسرتون

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

چقدر سخته چقدر قوی هستین همین الان یک تاپیکی مثل شما یک خانم زده بودن کل مخارج زندگی میدم ولی قدر نمیدونن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید

گفت 

به من چه 

برن به جهنم😑

گفتم يعني چي 

من اين همه كار كردم دست تو بود حالا يه مقدار از پول خودمو بده 

اصلا نده من عيدي خودمو بچه هارو ميدم 

شروع كرد به بدو بيراه كه حق نداري بدي 

گفت اونا نخورده نديده پول من نيستن 

قلبم هزار تيكه شد