2777
2789
عنوان

جواب کوبنده به دوست دختر نامردم

668 بازدید | 37 پست

گذاشته استوری من براش پلو خورش بودم ولی اون نون خالی دوست داشت 

استوری چی بزارم ضایع بشه یه جمله شبیه این بگید بشورم بزارمش کنار 😁

بماند که قرارع نامزدیم بهم بزنم جهت اذیت کردنه😁😂

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختری؟ بعد دوس دختر داری؟ خب اصلا میگیم تا اینجا اوکی

نامزدیییی؟

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

چیشد؟؟؟

اکس مگ نباید باشه؟؟؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

چه شیر تو شیری 

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹                                                                      سالهاست گرفتار خزانی شده ایم که بهاری بعدش نیامده                                                                             خدای مهربان من ولم نکن من خدایی جز تو ندارم نیست جز تو.                                                                            ای تویی که نگاهت حتی حوالی ما گیر نمی‌کند خرسند باش دیگر رفتی از یاد🙃                                                                 خدایا شرمنده مامانم نشم فقط خودت کمکم کن 🌅يَا عِمادَ مَنْ لَاعِمادَ لَهُ، يَا سَنَدَ مَنْ لَاسَنَدَ لَهُ، يَا ذُخْرَ مَنْ لَا ذُخْرَ لَهُ، يَا حِرْزَ مَنْ لَاحِرْزَ لَهُ، يَا غِياثَ مَنْ لَاغِياثَ لَهُ، يَا فَخْرَ مَنْ لَافَخْرَ لَهُ، يَا عِزَّ مَنْ لَاعِزَّ لَهُ، يَا مُعِينَ مَنْ لَامُعِينَ لَهُ، يَا أَنِيسَ مَنْ لَاأَنِيسَ لَهُ، يَا أَمانَ مَنْ لَاأَمانَ لَهُای تکیه‌گاه آن‌که تکیه‌گاه ندارد، ای پشتیبان آن‌که پشتیبان ندارد، ای اندوخته آن‌که اندوخته‌ای ندارد، ای پناه آن‌که پناهی ندارد، ای فریادرس آن‌که فریادرسی ندارد، ای افتخار آن‌که افتخاری ندارد، ای توانمندی آن‌که توان ندارد، ای مددرسان آن‌که یاوری ندارد، ای همدم آن‌که همدمی ندارد، ای ایمنی‌بخش آن‌که ایمنی ندارد!🔥من رفتم تا چند ماه دیگه خدافظ🥲😘😘

بیشتر ببینید