2777
2789
عنوان

شبي خيلييي دلم گرفت از من به شما يه نصيحت

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کارای خونه نیرو بگیر بگو بچه هست سخته بعد هم رفتی سر کار بگو خودم نمی‌رسم یکی میگم بیاد تمیز کنه 

بعد غذا هم هفته ای یه بار بگو چیزی نمیشه درست کنم خسته ام بچه اذیت می‌کنه بخر بیار

بازم خوبه نگران نباش الان هر سکه نزدیک ۹۰ملیونه خیالت راحت ولی دیگه پول دستش نده بگو خرج کردم برو بر ...

مهربه من پول نصف يه زمينشم نيست 

زميني كه با پولاي خودم خريده 

ترسي نداره حتي از خدا 

برا من مهريه مهم نيست 

خيلييي ازارم ميده دلمو ميشكنه 

فكر كن به شوهر خواهرش و بچه و خواهرش اونقد داد به ما اينقد. تازه اختيار همينو هم ندارم عين يه برده

همون لحظه ک پول نداد بهش میگفتی ببین عزیزم درست نیست اینجوری من هر چی داشتم دادم تو زندگی ما زندگیمو ...

به نظرت نگفتم 

اصلا ميگه پولي ندادي 

باورت ميشه تو روي خودم دروغ ميگه طلامو كه فروخت سر يه عروسي گفتم لاقل يه گوشواره بخر برام گفت بي خيال گفتم بابا زشته (ما همه طلا سنگين ميندازن اونوقت من يه گوشواره ندارم ) گفت كدوم طلا دادي من بفروشم مدرك داري رو كن تا بخرم 

در اين حد نامرد

اخلاق نداره اما خرجشون زياد ميكنه

واقعا چه آدمی اما اینکه خرج می کنه خدارو شکر ولی کاش حق شمارو میداد و حقوقشون رو خودتون خرج می کردین . بازم ناراحت نباشین . انشالله هرچی خیر و صلاح پیش بیاد و و روزی بیاد شما از دل خوشی هاتون بگین الهی آمین زندگی و این روز ها هم میگذره و روز های خوشتون هم میاد انشالله

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
برای کارای خونه نیرو بگیر بگو بچه هست سخته بعد هم رفتی سر کار بگو خودم نمی‌رسم یکی میگم بیاد تمیز کن ...

برا خونه ماهي قبلا خودم ميگرفتم 

غذا 

باورت ميشه خودش هر وعده بيرون ميلبونه اونوقت نوبت بيرون بردن ما اونقد بهونه مياره نه كه بگه نميبرما جوري بازي رواني راه ميندازه كه خودم بگم من نميخوام برم بيرون

نمیشه نری سرکار؟ 

وقتی پولت حتی به خودت نمیرسه چه فایده؟ 

نیاز هم که ندارین

حداقل پیش بچه ها باش

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید