2777
2789
عنوان

شادی و سرور خانواده شوهرم و عذای دل من

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 140 پست
اگه شرایطشو داری حتما جدا شو تا ببینه بعدی و بعدی هم پیشش نمیمونم مادرپدرشم بلاخره میمیرن

اصلا قدرشناس من نیس

مادرپدری ک من میبینم همچنان هستن

مارو میکشن ولی خودشون می‌مونن.چون واقعادارن بالذت زندگی میکنن

میخام زن بعدی بیاد برای اینا عید نزاره

ما نی نی سایتیا یدونمون بخت خوب قسمتمون نشده از شوهر شانس نیاوردیم . میزنه سرم خودمو بکشم خلاص شم

باکشتن چیزی درست نمیشه عزیزم

من شوهرم اگه خانوادش نمیبودن بامن خوب می‌بود ولی نمیزارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حس میکنم چنین آدمایی مدام در حال باج دادن به بقیه ان تا محبتشون رو بخرن چون از اون آدما محبت و عش ...

افرین چقد دقیق گفتی

دقیقا همینه

خودش و زندگیشو بدبخت کرده

تا خانوادش توی رفاه باشن و بقول خودش چشم برادراشو بترکونه از حسادت

هووووف شوهرت دیگه کیه

این خرجارو وقتی واسه اونا بکنه که ۱۰۰ خرج تو کرده باشه

۱۰ میلیون به حساب اون پسر مجرد ؟؟؟؟؟بعد خانوم خونه با این همه خرج ۵ تومن؟؟؟؟؟؟؟

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
جدابشم چیکارکنم بعدش کجابرم

جدانمیشی یا نمیتونی بشی سعی کن با سیلست ازش پول بکشی

روش های برخورد با ادم مهرطلب روسرچ کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
هووووف شوهرت دیگه کیهاین خرجارو وقتی واسه اونا بکنه که ۱۰۰ خرج تو کرده باشه۱۰ میلیون به حساب اون پسر ...

دل من ازهمین خون شده😭😭😭که چرااخه باید یخچال منو پرنکنه یخچال اونارو پرکنه

تازه۱میلیارد گذاشته حساب خانوادش سودپول میگیرن.ماشین برای داداش مجردی خریده

ولی برای زنش گوشی دستشو عوض نکرده

جدانمیشی یا نمیتونی بشی سعی کن با سیلست ازش پول بکشیروش های برخورد با ادم مهرطلب روسرچ کن

تا روزی ک مادرش باشه هرترفندی هم بزنم جواب نمیده

اصلا مادرش انگار جادو کردش

من وقتی میبینم خونه و لوازمم هنوز ناقصه واقعا نمیتونم ذوق داشته باشمدیروز منو مادرشوهرم کنارهم نشسته ...

دقیقا میتونم بفهمم یک طوری مادر همسرت که دختر ۱۵ ساله اس شما دور از جون پیرزن ۷۰ ساله

عزیزم تقصیر خودته اعتراض کن این نشد وضع زندگی

ببخشید ولی خیلی همسرت مضخرفهخانواده همسرت هم مزخرف تر کمک کردن به خانواده بد نیست ولی در حدی که خودت ...

همون خط اول خوندم گفتم این شوهر بشو نیست واسش کاش جدا بشه

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید