2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 91 پست

تنگی نفس شما از نوع عصبی هست. هروقت اضطرابتون زیاد میشه دچار تپش قلب میشبد و مغز به ماهیچه ها فرمان میده که منقبض بشن تا دچار کمبود اکسبیژن نشه. 

بیشتر توی بچه ها دیده میشه و بهش میگن ریسه رفتن. اگه قلبتون همزمان درد نمیگیره، مشکل خاصی نباید باشه. اون لحظه اب بخورید و به چیز دیگه ای فکر کنید تا یه کم آرامش بگیرید. یه ساعت به اون چالش فکر نکنید. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پنیک میدونی چیه؟ اگه خیای به خودت فشار بیاری تا چندوقت دیگه ممکنه دچار پنیک هم بشی. بهترین راه مقابل ...

اره پنیک رو میدونم امیدوارم دچارش بشم تا یکم بهم توجه بشه امیدوارم پنیک داشته باشم

هعی خواهر دلت خوشه میگی عید 

والا ما که عید نداریم هیچی نخریدم جز اجیلی که نخود کشمش داره بخدا قسم گریه ام گرفته حقوق شوهرمو ندادن 

😞 عیدی نیست الکی دلمون خوش کردیم 

یه چیز بگم؟؟؟ اصلن نترس بگو هر چی میخای بگو منم میگم چطور باهام رفتار میکنی

منم میترسیدم که همش تو سری خور شدم

این جمله رو باید میلیون ها پول بدی بهش برسی..

ولش نمیگم همینارو انجام بده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

توی پنیک علاوه بر تنگی نفس احساس سرگیجه میکنی و حس میکنی قلبت داره میاد توی دهنت.‌... ده سال دیگه که متاهل شدی با دوتا بچه اگه دچار این وضعیت بشی که میخواد بهت کمک کنه؟ هیچ کس. پس الانم آرامشت رو حفظ کن. والدین ایرانی علم و اگاهی تربیت و نگهداری فرزند ندارن. البته کسی نبوده بهشون یاد بده. تو سعی کن ازشون خیلی توقع رفتار صحیح نداشته باشی و عوضش " خودمراقبتی" رو یاد بگیری. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

سن حساسی داری عزیزم

ولی این حرف رو منم زیاد ب خواهرم میزنم

خب مگه چیه توی اون گوشی

ماام گوشی داریم

ماام اینستا داریم

ماام با گوشیمون جزوه میخونیم ولی به اندازه

شب عیدی خودتو اذیت نکن خواهرقشنگم

این حجم از ناراحتی بخاطر سن حساسی ک داریه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸