2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 91 پست
مامانمم ازش طرفداری کرد گفت اره بابات راست میگه تک فرزندم

ا

عزیزم‌ناراحت نباش اکثر پدر مادرا همین مدلن، دست خودشونم نیست، از ته دل بچه هاشونو دوست دارن ولی اینجورین دیگه، سعی کن زیاد به دل نگیری که فقط خودت اذیت میشی

اره پنیک رو میدونم امیدوارم دچارش بشم تا یکم بهم توجه بشه امیدوارم پنیک داشته باشم

متاسفانه جز خودت کسی متوجهش نمیشه. من گاهی توی خونه در اوج آرامش خیال دچارش میشم و فقط میرم توی اتاق رو به قبله دراز میکشم از ترس. اصلا" نمیشه برای کسی توضیح داد

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فدات شم ولی اخه من امروز تقریبا نیم ساعت با گوشیم کار کردم

تقصیره خودت بود

بیا ی سیاست بهت یاد بدم

من حدود بیست سال از تو بزرگترم پس بجای خواهر حتی میتونم بهت بگم دخترم

همیشه توی مهمانی کار اصلی رو کی میکنه؟؟ اونی که توی آشپزخونست ولی کی ب چشم میاد؟ اونی ک پذیرایی میکنه

کار اصلی رو کی میکنه؟ عوامل پشت صحنه ولی کی ب چشم میاد؟ بازیگر

پس بدون وقتی کسی هست برو کمک کن تا ب چشم بیایی به قول خودت امروز مبل هارو جارو کشیدی و کمد مرتب کردی ولی وقتی کسی خونه نبوده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
شت همش دوست دارم یه بلایی سرم بیاد چون هیچکسی واقعا بهم توجه نمیکنه

درکت میکنم. منم سن شما بودم خیلی این ارزو رو میکردم. هیچ اتفافی هم نیفتاد. الان سالها میگذره.... تجربه من میگه که: اونا عوض نمیشن، فقط ما باید سعی کنیم تا وقتی کنارشون هستیم مراقب روانمون باشیم. تا ابد که پیش اونا نیستیم.

حق با شماس. ولی به نظرم فردا رو بیخیال بشو، گذشت کن و باهاشون آشتی کن ولی سعی کن یه کارایی بکنی که از تیر ترکششون در امان باشی. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸