2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 91 پست

من یه جوریم که وقتی گریه میکنم تنگی نفس میگیرم احساس میکنم یکی داره خفم میکنه الان حدودا 1 ساعته اینجوریم دارم میمیرم به سختی نفس میکشم

البته اینو به کسی نگفتم فقط به یکی از دوستام گفتم 

بنظرتون بیماریه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلیییی خیلییی ازت ممنونم عزیزدلم❤باهات کاملا موافقم ولی بابام تهدیدم میکنه این حالمو بد تر میکنه

ببین من خودم پدرم سمیه ۲۵سالمه قشنک درک میکنم ایناهم ک بت میگن پدرتع زد تو کوشتمحرف نزن ببخشبد حرف مفته چون پدرای خودسون خوبن درکی ندارن 

من بچه بودم بابام میخواست پرتم منه پایین و بسیار بی مسئولیت 

تا ی سنی گوش ب فرمانش بودم الان میدونه حرف زیادی بزنه سقف خونه رو سرش خراب میکنم 

پس قوی باش 

درستو بخون 

برو ی رشته درست درمون پول توش باشه ۱۸که شدی برو سرکار مستقل شوتا حدودی 

تا ببین اگر خدا خواست عشق واقعی اومد سمتت بعد ۱۸سال البته هااا ازدواج کن البته اگر واقعا مردایده ال وسالمی باشه نه هر ننه قمری 

ببین من خودم پدرم سمیه ۲۵سالمه قشنک درک میکنم ایناهم ک بت میگن پدرتع زد تو کوشتمحرف نزن ببخشبد حرف م ...

من یه مشکلی دارم که نمیتونم موقعی که از خودم دفاع میکنم گریه نکنم و این باعث میشه نتونم حرفمو بزنم 

من یه مشکلی دارم که نمیتونم موقعی که از خودم دفاع میکنم گریه نکنم و این باعث میشه نتونم حرفمو بزنم

مقتضای سنته عزیزم 

منم اینحوری بودم همه بچها تو این سن همینن 

منظورم از قوی بودن این نیست ک کریه نکنی کمش کن 

بچه پرروباش نمیزنه بکشت 

و ب این فکر کن زود ۲۰سالت میشه و هدفات بزرگن روری ب جایی میرسس که دیگه نکاه این مردک هم نکنی 

یکم بزرگتر شی اینارو میفهمی 

فقط درستو بخون 💗

میشه فقط بهم بگید چجوری گریمو بند بیارم؟

من خودم اینجوریم که اون لحظه میگم اکه کریه کنی خیلی لدبختی خاک توسری وقت داری تنهایی 

و به چیزای خنده دار فکر کن البته اون موقع نمیشه خیلی ولی سعیو بکن یا به چیزای متفرقه