2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم گفت باید قرص بخوری من همش میترسم آخه حس مرگ هر لحطه؟

همه ی اینا تو ذهنتو و آسیبی به جسمت نمیرسه 

اگه دکتر رفتی داروهاتو مرتب مصرف کن خیلی تاثیر داره 

من کافیه یه چند روز ول کنم دیگه واویلا 

همه ی اینا تو ذهنتو و آسیبی به جسمت نمیرسه اگه دکتر رفتی داروهاتو مرتب مصرف کن خیلی تاثیر داره من کا ...

من همش میترسم 😭😭😭😭هی میگم نکنه طبیعی نباشه؟

گلم تو هم حس مرگ داشتی هر روز؟

تا حدی که یه هفته فقط غذا میزاشتن دهنم داروهایی که بهم داده بودن بعد چندین سال بدنم عادت کرد و دیگه جواب نمیداد تا دکتر عوض کرد 

بدترین حس دنیا درد قفسه سینه احساس خفگی ضربان قلب بالا فشار بالا بی خسی دست و پا احساس دیوونگی .عرق .سرمم انگار سنگین میشه .ولی خب همه اینا فقط ذهنیه 

پانیک تو خوابم داشتم که وحشتناک بود 

ولی درمان داره .نگران نباش .اینکه فکرای منفی رو دور کن و سعی کن از یه سری مواد دوری کن مثل نوشابه قهوه نسکافه حتی هوای الوده البته که من رعایت نمیکردم 

تا حدی که یه هفته فقط غذا میزاشتن دهنم داروهایی که بهم داده بودن بعد چندین سال بدنم عادت کرد و دیگه ...

من الان فکر کنم پانیک کردم

استرس ولرزرشدید بدن و عرق زیاد و بی حالی دست و پا

سلام وقت بخیر

منم قبلا اینجوری بودم

در سطح خیلیییییی شدید.. از صبح که چشامو باز میکردم بعد ۳۰، ۴۰ ثانیه حالت اضطراب شدید داشتم تا شب موقه خواب..

در طول روز گاهی شدت پیدا میکرد.. گاهی وقتا فکرمیکردم یک برق سه فاز به مغزم وصله...... خیلی حس بدی بود

به مسخ شخصیت و واقعیت رسیده بودم....

بعد حرز امام جواد ع تهیه ‌کردم در کمال ناباوری بعد یکی دو هفته بهههه شدددددت کاهش پیدا کرد اون حالاتم.. از اون موقه تا الانم حرزو از خودم جدا نکردم

ببین من خیلی کارا کردم که خوب بشم ولی هیچکدوم به این اندازه موثر نبود 

بعلاوه اینکه من نماز نمیخوندم

نمازامم شروع کردم به اول وقت خوندن