2777
2789
عنوان

ایا میتونم از خانواده شوهرم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 25 پست

شما کارهای قانونی تون شروع کنین پیروزی دادگاه بهتون رسید که رسید 

نرسیدم خداوند جای حق نشسته و زمین گرده 

حتا میتونین دعای بگیرین جهت انتقال از سر حق البته بگذریم فعلا مراحل قانونی

«شاهی بدون کلاه»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما کارهای قانونی تون شروع کنین پیروزی دادگاه بهتون رسید که رسید نرسیدم خداوند جای حق نشسته و زمین گ ...

به من نسبت روانی بودن زدن نسبت زن زندگی نبودن تنبل بودن و بداخلاق بودن 

فعلا شما مراحل قانونی شروع کنین بعدا اگر خدای نکرده موفق نشدید براشون دعا  بگیرین یک نفر دیدم خیلی بدتر از شما 

به عروسشون کلی ظلم کرد شوهره بعد دختر هم خیلی عرضه خورد پدرش با سختی براش جهیزیه خریده بود 

خلاصه بعد یک مدت یک دعا برای انتقال ازش گرفتن بعد یه مدت پسره افتاد زندان به دلیل جرم و جنایت

«شاهی بدون کلاه»

ولی یادت باشه اگه میخوای جدابشی شکایت کن 

اما اگه یک‌درصد ادامه میدی اینکارو نکن کم کم ازشون فاصله بگیر و نزار کار به اونجا برسه 

شوهرت خیلی مرد بی‌عرضه ای هست که خانوادش اینجور کردن 

پس مطمئن باش با شکایت و این داستان‌ها نهایت جانب خانوادش رو میگره و تو میمونی و هزاران درد بدتر 

آره فقط حتما شاهد داشته باش شوهرم باید کنارت باشه

اینجور تهمتا رو دادگاه اول میگه بیایید برای توضیح ولی با خودتون سند بیارید که بازداشت نکنم باید بیفتن به تکاپو.برای خودم پیش اومده‌. البته دادگاه ها باهم فرق دارن بعضیا میگن اول بیایید شورا تو شورای سعی میکنن طرف رو مجبور کنن عذرخواهی کنه و حل و فصل بشه

به فرض شکایت کردی پیروز هم شدی 

اونا رو چیکار میکنن 

هیچ 

نهایتا ۵۰۰هزار تومن جریمه کنن 

برای یه فحش حرام زاده 

دادگاه نهایتا یک میلیون جریمه نقدی میزنه 

بعد چقدر دوندگی

بی خیال بابا

به فرض شکایت کردی پیروز هم شدی اونا رو چیکار میکنن هیچ نهایتا ۵۰۰هزار تومن جریمه کنن برای یه فحش حرا ...

اشکال نداره همینقدر که پاشون بکشونم دادگاه ابروشون میره