2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم تا ۲۰ روز پیش یه ماه تمام مدام جشن بود به خاطر ایام شعبانیه تمام شهر ها و همه جا موکب ها و نذر ...

والا تو گرونی و بدبختی چه جشنی اصلا دل و دماغ عید هم نداریم فکر و خیال و دغدغه درست کردن فقط زنده بمونیم همین

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

وای آره

بخدا دلم بخ فیلم دودکش و خانه ب دوش خوش بود پخش نشد

هعیی

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

اسی میگه رعایت کنید عیده

از زمین به آسمون میباره

باید حرمت امیرالمؤمنین امام علی رو نگه داشت رعایت بشه،میگه رعایت عید رو بکنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فکر میکردم ما هم ایرانی هستیم ولی گویا چون امام علی رو دوست داریم از ایرانی بودن اخراج شدیم

در جریانین  ک همه مسلمون نیستن؟ بعدم از تاریخ کهن ما همین ی نوروز و یلدا مونده با تقویم (ایرانی) 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
آقا دعوا چیههههتلویزیون نبینید خبببهرچند تلویزیون هم تا امشب برنامه های پیشواز نوروز و شاد داشتهولی ...

عزیزدل من با حرفای ما که صدا سیما تغییر نمی کنه 

ولی منطق حکم می کنه تو یک کشور آیینی که مختص یک کشور هست اولویت باشه و مسلمانای عزیزدل اگه می خوان عذاداری کنن با گوشی و یوتیوب اینکارو انجام بدن و دعا بخونن

همه هم محترمن همه ایرانین

با افتخار دختر ایرانم...💚
جالبه اکثراونایی هم که این شبامیرن اشک میریزن یاازدسته شیادان یاکلاهبردارن یامال مردم خوردن یاحق ونا ...

خیلی بیشعوری واقعا که همه رو یکی میکنی...

درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید  

دلمون میخواد شما هم مشروب بخورین و ماهواره ببینید برقصید

یا از اینور بوم میفتید یا اونور

یعنی نمیتونی عادی بشینی شب عید مراسمات شاد و ویژه عیدو ببینی

یا حتما باید سینه بزنی یا مشروب بخوری؟

تلویزیون ملی فقط  برای مخاطب های خاص خودش برنامه میسازه   

هرچی میخوای دانلود کن ببین حرص هم اصلا نخور شب عیدی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟