2777
2789
عنوان

باد کردن گلو و درد همه ی بدن چیکار کنم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 60 پست
دردهای من طوری نبود که بگم فلان جام درد میکرد حتی موهام هم درد داشت یک نوع مشکل عصبی هست این حتی انق ...

نه برايه من تیر میکشه استخوانیه قفسه سینم میسوزه پهلوها دارن سیخ فرو میکنن استخون لگنم داره میشکنه از درد گلوم باد کرده  درد میکنه گوشم غذا نمیتونم بخورم گیر میکنه قلبم تیر میکشه میگیره صدامم گرفت میترسم سرطان باشه زده باشه به بقیه جاها خدا چجوری بفهمم چمه چه دکتری برم شما نمیدونین؟

نه برايه من تیر میکشه استخوانیه قفسه سینم میسوزه پهلوها دارن سیخ فرو میکنن استخون لگنم داره میشکنه ا ...

مشکلات اضطرابی؛ بهش میگن خودبیمار انگاری. برای منم تیر میکشه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین یه چیزی بهت بگم . از زمان کرونا سیستم بدن همه یه مشکلی پیدا کرده . هر چند وقت ویروس‌ فعال میشه ...

اخه پس چجوری خوب بشم؟ یک ماهه دارم چرک خشک کن میخورم هیچ تاثیری نداره. سرفه میکنم کله وجودم میگیره و تیر میکشه قفسه سینم صدا میده درد میکنه میسوزه میزنه به قلبم استخوانم میخوان بترکه پهلوهامو سیخ فرو میکنن انگار چجوری خوب بشه گلوم دکتره گاو گفت عفونتم نداره گلوت هههه خنده داااااااااااره خنده دااار

چجوری توسل کردی؟

توسل یس به خانوم ام البنین و حضرت عباس در ۴ شب جمعه

زمانش خواندن آن: از غروب شب جمعه تا قبل از اذان صبح

🌙در ماه قمری نزدیک ترین شب جمعه ای که قبل از نیمه ماه قمری باشه 🌙

🌹بهتره که نزدیکه به شب چهاردهم باشه شب جلوه ، شب جمعه اول که نزدیک‌ترین شب جمعه به نیمه ماه هست🌹

شب جمعه اول 🌸یک یس خونده بشه

یس خوندیم هدیه میکنیم به حضرت ابالفضل العباس علیه‌السلام

شب جمعه دوم 🌸دوتا یس خونده بشه

هدیه میکنیم به روح قمر بنی هاشم

شب جمعه سوم🌸 سه تا یس میشه دوباره سه تا رو هدیه میکنیم به روح آقا قمر بنی هاشم حضرت عباس علیه‌السلام

شب جمعه چهارم🌸 چهارتا یس خونده بشه به نیابت قمر بنی هاشم چهارتا یس میخونید هدیه به حضرت ام البین سلام‌الله‌علیها

بعد از اتمام چهارمین یس هفته چهارم آقا قمر بنی هاشم رو واسطه قرار میدید که حاجت شما رو به مادرشون عرضه کنه

💚 الهی همه حاجت روا بشین بسیار توسل مجرب و راحتی هست خیلیا حاجت روا شدن💚

من همینجا و خیلی جاهای دیگه شنیدم و بالاخره تصمیم به انجامش گرفتم 

وقتی انجام دادم و خوب شدم هنوز حتی پیش روانپزشک نرفته بودم وقتی رفتم و گفتم چه مصیبتی کشیدم تعجب کرد که چطور این درد خوب شده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نه برايه من تیر میکشه استخوانیه قفسه سینم میسوزه پهلوها دارن سیخ فرو میکنن استخون لگنم داره میشکنه ا ...

چکاب و آزمایش رفتی ؟ 

من دکتری که ازش مطمئن باشم سراغ ندارم بهت معرفی کنم 

اما پیشنهادم اینه پیش یک روانپزشک هم برو شاید واقعاً منشأ عصبی داشته باشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چکاب و آزمایش رفتی ؟ من دکتری که ازش مطمئن باشم سراغ ندارم بهت معرفی کنم اما پیشنهادم اینه پیش یک رو ...

نه هنوز آزمایش نرفتم ولی باید برم روانپزشک. شبا از استرس خوابم نمیبره

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

چکاب و آزمایش رفتی ؟ من دکتری که ازش مطمئن باشم سراغ ندارم بهت معرفی کنم اما پیشنهادم اینه پیش یک رو ...

اره هم آزمایش خون هم سونوگرافی شکم و لگن هم سونو گرافیه رحم هم ازمایشایه زنان هم اندوسکوپی و کولونوسکوپی هم عکس و سی تی اسکن از ریه. فقط ارتوپت ام آر ای کله بدنو نرفتم :) با دکتره متخصص سرطان. بخدا دیگه موندم من رشتم اینجا دکتره درست حسابی نداره بخدا همه گرون پیش روانپزشک رفتم گفت یه بیماری هست استخونا درد میگیرن از اعصاب اسم فیبرومنالژیاست قرص افسردگی داد یه مدت خوردم دیدم تاثیر نداره دیگه نخوردم

نه هنوز آزمایش نرفتم ولی باید برم روانپزشک. شبا از استرس خوابم نمیبره

سعی کن فکروخیال نکنی ایشالا چیزیت نیست میدونم درد داری ایشالا برطرف شه خدارو صدا کن من که دیگه بریدم دارم دق میکنم نمیدونم باید چه غلطی بکنم بابام میگه همین دیروز بردمت دکتر خرج کردم میگه این همه خرج کردم دیگه ندارم من چیکار کنم یقه ی کیو بگیرم بگم منو ببر دکتر چرا باید اینجوری میشدم خداااا طاقت درد کشیدن ندارم دیگه

بادکش چه تاثیری داره؟ بلدیم ولی درد داره برام لعنتی نمیتونم دردشو تحمل کنم

سیستم ایمنی و قوی میکنه. خون رسانی و زیاد میکنه و درمان میکنه. به همه چی جوابه. باچی انجام می دین که درد داره؟ نباید درد داشته باشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا