2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 134 پست
اگه مهموناتون زیاد باشن و بخواین آجیل درست حسابیبخرین 10 تومن زیاد نیست. از هر کدوم جداگانهیک کیلو ج ...

دقیقا آفرین تازه شکلات هم اضافه کن

حوصله جنگ و دعوا ندارم همیشه همین بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه متاسفانه من خودم هم دقیقا جایی برم بدونم دستشون تنگه فقط طوری برمیدارم ناراحت نشن ولی اینا انگار ...

به جزقوم شوهر که ویران گرند

بنی آدم اعضای یکدیگرند

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
بیشتر ببینید
وا بچی آجیل گرونه اگه فامیلتون بهتون آجیل نمیده چرا شما بدید از این ظرف های چهار نفره پذیرایی که بهم ...

اصلا عید که خونه ۲ تاشون نمیریم چون شهر ما نیستن

همیشه خدا اونا عید اومدن با بچه و عروس 

یکیشون هم نمیده 

فقط یکیش میده 

من چند ساله عید تبریز میرم یکی ندیدم آجیل بذار پولدار تا فقیر ولی سمت ما هم میذارن

اره اول میذاشتیم الان نمیذاریم 😅😅😅😅

چخبره هرکی اجیل خونه خودش بخوره  پول ک علف هرز نیس

هرکی برا خوردن میاد خونه ما نیاد

اره بخدا شکلات ها همه بالای ۶۰۰ اینا بود کیلویی شیرینی کیلویی ۴۰۰ تومن که ما فقط ۲ جعبه خریدیمکه مید ...

ماهم همین حدوداشد خرید آجیل وشکلات وشیرینی.تازه هنوزمیوه نخریدیم واسشون که بعدازظهر باید بریم بگیریم تا تشریف بیارن.ایناخوبه تازه باید عیدی هم بدیم شوهر گشادمن کمترازیه تومن نمیده بخدا واینکه بخوام بریم شهرستان باید چای وشکلات وتیشرت و...هم سوغاتی ببریم .حالم ازعید بهم میخوره وازشوهر گشاد

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
بیشتر ببینید

تازه ۱۰ تومن هم می‌خواد پول بگیره عیدی بده 

اخه اینو بگذارم کجای دلم 

اونم فقط من یه برادر دارم اندازه ای که به یکی از اونا میده به اون یک نفر هم میده نه کمتر نه بیشتر