2777
2789
عنوان

مامانم از دستم ناراحت شد

109 بازدید | 12 پست

مریض شدم خیلی حالم خرابه اومدم یکی دو روز بمونم خونه بابام که بهتر بشم 

وضع مالی بابام خیلی خوبه فریزر پر از مرغ و ماهی و میگو و گوشت و ... هست اما مامانم از آشپزی بدش میاد وسواس هم هست به خاطر اینکه گاز کثیف نشه غذا درست نمیکنه بابامم معمولا بیرون چیزی میخوره یا یه چیز حاضری توی خونه میخورن تنها وعده غذاییشون فعلا سحری هست که کم درست می‌کنه از غذای اضافی هم بدش میاد هرچی بمونه می‌ریزه سطل آشغال

امروز از شدت گرسنگی و حالت تهوع به مامانم گفتم توروخدا یه چیزی واسم درست کن دارم میمیرم داشت می‌خندید و مسخره م میکرد با شوخی می‌گفت تو چطوری این همه میخوری ؟ گفتم من بچه شیر میدم به خدا دست خودم نیست بعد حالم داشت بد میشد چون آموکسی کلاو با معده خالی خورده بودم حالت تهوع داشتم 

مامانم ناراحت شد گفت این همه وسیله هست پاشو بپز بخور چرا قیافه میگیری

ازش معذرت خواهی کردم ولی دلخور شده

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

اینقدر حالم بده اگه به خاطر بچه م نبود میرفتم بستری بشم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای مگه میشه؟؟؟ چجور مادریه

فقط فکر تمیزی خونه ست با اینکه یه خانومی میاد نظافت میکنه ماشین ظرفشویی و همه چی هم داره

بیشتر ببینید
پاشو تا طوریت نشده عذا سفارش بده بخور جون بگیری.بعدم واسه وعده ی بعدیت خودت پاشوماهی سرخ کن زودتربخو ...

صدام در نمیاد غذای بیرون چربه ماهی هم سرخ کردنیه شوهرم می‌گفت خوبه رفتی اونجا مامانت اینا بهت میرسن زود خوب میشی الکی گفتم آره بهشته

بیشتر ببینید

عین مامان من. من وقتی ک مریض میشم ب حالت مرگ میرم اما یه بار نه حالمو میپرسه نه چیزی اصلا انگار نه انگار اما برای ابجیم خودشو میکشه. همیشه به کسایی که مامان مهربون و خوبی دارن حسودیم میشه

💫
پاشو تا طوریت نشده عذا سفارش بده بخور جون بگیری.بعدم واسه وعده ی بعدیت خودت پاشوماهی سرخ کن زودتربخو ...

به خدا از شدت بدن درد حتی به زوربچه مو بغل میکنم همش دراز میکشم شیر بخوره

بیشتر ببینید
دقیقا از چی ناراحت شده؟😒😶🙄🙄😐

میگه قیافه گرفتی و گفتی گرسنمه

بیشتر ببینید