2777
2789
عنوان

خانوما من با نامزدم قهر بودم عقدیم

1358 بازدید | 64 پست

دروز رفته خونه مادر بزرگم و... 

ولی ب نامزدم نگفتم

اونم اومده در خونمون منو ببره افطاری خونشون

رنگ زد برنداشتم

بعد چند بار زنگ زدن برداشتم

گفت چرا گوهتو جواب نمیدی

اومدم ی ساعت موندم تو خرابتون

با مادرشم دعوا میکرد حتی میگفت من چرا باید ی ساعت بمونم

میگفت یبار دیگ گوهتو جواب ندی دستتو میگیرم میبرم کسی ک منو با تو عقد داد طلاق بده فلان بهمان

منم گفتم دیدی جواب نمیدم نمیومدی

گفت غلتط کردی جواب ندادی منم گفتم با تو

گفت چی گفتی

منم کلا قط کردم دیگ اصلا جواب ندادم

دیشب نمیدونم چطور شد یهو دیدم دوستش ی لایو گذاشته

داره قلیون میکشه

سیگار و عرق هم هس

ب پدر مادرم نشون دادم

من با این جاهل خانوما چیکار کنم🥲

اومدم ب خودم با ی اکانت فیک پیام دادم از لایو شات گرفتم ب خودم فرستادم

گفتم وقتی گوشیمو وا کرد ببینه منم میدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمی که تو دوران عقد انقدر راحت بهت توهین می‌کنه بعد از عروسی مطمئناً خیلی بیشتر بهت توهین می‌کنه هم ...

ب پدرم این کثافت کاریاشو نشون دادم چیزی نگفت

شب بهش گفتم چطوری باهام حرف زد بازم چیزی نگفت😭

دوران قبل ازدواج رو برای شناخت گذاشتن ولی خب دختر پسرا پی لاو ترکوندن هستن بعد ازدواج یادشون میاد چقد طرف سمه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب این تو دوران عقد اینجوریه عزیزم ازدواج کنی باهاش بدتر میشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
ب پدرم این کثافت کاریاشو نشون دادم چیزی نگفتشب بهش گفتم چطوری باهام حرف زد بازم چیزی نگفت😭

به پدرت بگو آشا به غیرتت کلاهتو بذار بالاتر که اینجوری بیان بچه‌تو پاره تنتو سکه‌ای یه پول بکنن

دوران قبل ازدواج رو برای شناخت گذاشتن ولی خب دختر پسرا پی لاو ترکوندن هستن بعد ازدواج یادشون میاد چق ...

ما دوران قبل ازدواج نداشتیم

اولش عقده چند سال نامزدی 🥲

۶ماهه عقدم

به پدرت بگو آشا به غیرتت کلاهتو بذار بالاتر که اینجوری بیان بچه‌تو پاره تنتو سکه‌ای یه پول بکنن

لاله نمیدونم برا خودم ی متر زبون داره ولی برا بقیه لاله

اشا چیه اخه😂😩مجبوری استفاده کنی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚