2777
2789
ن دخترررر چیزی نمونده. خسته شدی زحمت کشیدی ۳۷ روز مونده فقطططط

واقعیتش بعد از اون جریان نهایی یازدهم کلا تمرکزم از دست رفت..

یروز میگفتن پشت کنکوریا نهایی یازدهمو نیاز نیست بدن بعد چهارشنبه سوری اومدن اعلام کردن که پشت کنکوریاهم باید امتحان بدن

اصلا همه برنامه هام بهم ریخت🥲

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پشتی؟

اره موندم پزشکی بیارم مثلا..

واقعا عالی میخوندم از شهریور بکوب داشتم میخوندم تایم مطالعم ۱۰ ساعت اینا بود

سال قبل اتاق عمل آوردم ولی نرفتم موندم به امید اینکه امسال پزشکی بیارم

فک کنم تصویب شد ندن ؟

سنجش اومد اعلام کرد پشت کنکوریاهم باید نهایی یازدهمو امتحان بدن

ای کاش انقدر اذیتمون نکنن هر روز یه قانون جدید

کسی که امسال ترمیم معدل امتحان میده کنکور هم میده اما رشته ای که میخواد نمیاره می مونه پشت کنکور برای 1405 بازم همون نمره ترمیم معدل حساب میشه یا نمره قبلی خودش؟ 

یعنی نمره ترمیم معدل برای چند تا کنکور حساب میشه کسی میدونه؟ 

اره موندم پزشکی بیارم مثلا..واقعا عالی میخوندم از شهریور بکوب داشتم میخوندم تایم مطالعم ۱۰ ساعت اینا ...

میدونی الان خیلیا مثل تو ناامید شدن این فرصت ایجاد میکنه برای اونایی که دیرشروع کردن.یه وقت میبینی مثلا کسی که از بهمن شروع کرده ازتو رتبه بهتری کسب میکنه

کارمون سخت تر شده خدایی اما رقبا مون هم دارن کمتر میشن