2777
2789

آبنمک نبودم ولی یکی بود که خیلیییییییییی دوسش داشتم و فهمیدم قصدش فقط دوستیه،منم با اینکه واقعا دوسش داشتم خودم دکمشو زدم و از زندگیم پرتش کردم بیرون

خیلی زجر کشیدم و گریه کردم بعدش ولی بهترین تصمیمو گرفته بودم و الان بسیااااار خوشحالم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اما یه سوال... آبنمک کسی بودن یعنی چی؟ برام توضیح میدی

یعنی رو نیمکت ذخیره بودن الویت کسی نبودن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
مگه نمیگی انبلاک کرده ؟ خب اگه بخواتت پیام میده ، از الان ذوق نکن

اره دو ماهه فقط استوری میبینه

من ک زندگیمو متوقف نکردم بشینم ب این فکر کنم دارم زندگیمو میکنم 

سواله رفتارش برام

میخوای یبار دیگه شانست رو امتحان کن اگه خوشحالت می کنه... اما صبر کن خودش پیشقدم بشه و به چیز خوردن ...

نمیخوام بهش پیام بدم و نمیخوام حتی برگردم بهش من رفتاراش برام سواله من دوس دارم پیام بده تا حرفایی م توی دلم مونده رو بهش بزنم

اره دو ماهه فقط استوری میبینهمن ک زندگیمو متوقف نکردم بشینم ب این فکر کنم دارم زندگیمو میکنم سواله ر ...

اتفاقا کاملا مشخصه خیلی تو نخشی هنوز ک برات مهمه ! 

اگر بخواد ارتباط بگیره خودش میاد سراغت اگر پیام نمیده چون منتظره تو بری التماسش چون فهمیده چقد آدم حسابش میکنی 

بهش حس داری عزیزم

قطعا خیلی دوسش دارم سه سال دنبالم بود ک بیاد توی زندگیم ی سالم رل زدیم

موقع کات من چیزی نکفتم و شنونده بودم حرفام عقده شده تو گلوم اصلا آروم و قرار ندارم و تو ذهنم با خودم حرف میزنم 

واسه همین دوس دارم ی پیام ازش ببینم 

نمیخوام بهش پیام بدم و نمیخوام حتی برگردم بهش من رفتاراش برام سواله من دوس دارم پیام بده تا حرفایی م ...

حرفای توی دلت هیچ اهمیتی برا اون نداره ، بی تفاوت باش