2777
2789
عنوان

روم نشد برم تو مغازه برگشتم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 82 پست
منم همینو میگم،علط کزدییییی بچه اوردی بیعرضهههنمیدونی واقعا،اینا یه هزارمشم نیست،به والله یه نقطه سف ...

واای مامانت چجوری با اون خوابیده اصن حالم یه جوری شد اسی والا آدم پدرش بی پول باشه ولی سگ هار نباشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

21 میتونم برم ولی یه مدت بخاطر مریضی که داشتم نشد،الانم لباس ندارم تا سرکوچه نمیتونم برم:)حالا اگه م ...

هیچی پول پس انداز نداری؟

اگه پولش رو داری آنلاین بخر

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
نفهمیدم پدر واقعیتون نیست؟

متاسفانهه هست ولی صرفا ژنتیکیه کاش همونم نبود و من ترجیح میدادم یه حرومزاده باشم تا همچین ادمی پدرم باشه

ولی خب چه ادمایی که پدرشون یه کثافت بوده و خودشون ادم خوبی بودن

یعنی کلا سرکار نمیره ؟پس خرج خوراک اینارو چیکار میکنع

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
پست بالا گفتم

خوندم عزیزم

بنظرم اگر بیماریت خیلی حاد نیست از یه کار سبک شروع کن

اگر هم اوکی هستی تو کارخونه ها کار بسته بندی یا نظافت یا پرستاری برای شروع بد نیست

بهتر از خونه موندن و سروکله زدن با اهل خونه ست

درآمد هم داری 

نمیدونم بیماریت چیه ولی کار کردن سرت رو هم گرم میکنه و کمتر بهش فکر میکنی

لباس نداری بعد گوشی و نت داری؟

😐😂به وایفای داداشم وصلم بخاطر کارش باید نت داشته باسه،هرچند اون سرکار میره و نتش به من ربطی نداره

ولی گوشیمو خیلی ساله دارم

همینم پولشو بدون اجازه برداشتم چون همینم نمیخریدن

واقعا دنبال چی ای؟که انقد ترحم انگیز و بدبخت شدم بیام اینجا دروغ بکن؟