شلوارم یطوری شده انگار سگ جویدتش،امروز هوا گرم بود من مانتو نداشتم همون لباس گرم همیشم که خیلی داغونههه و چند ساله پوشیدمو پوشیدم،کفشم بقراااان هشت سال پیشم پام بود،بخدا هشت سال پیش گرفتمش شالی که سه ساله سرمه و نخ کش شده
اخرین لباس زیرمو دوسال پیش خریدم اولیش که بمونه،همه لباسای تو خونم داغون،لباس نداشتن یکی از مشکلاتمه
تو حالت عادی روم نمیشه به کسی بگم ولی خب کسی اینجا منو نمیشناسه و دلم پره:)
برگشتم خونه یهو انگار سرم گیج رفت زیر این همه فشار
سر مامانم داد زدم بخاطر بیعرضگیه این من لباس ندارم بپوشم
شوهر عوضیش از وقتی یادمه تو خونه خوابه،وقتیم بیداره دقیقا عین یه سگ پاچه گیره
مرتیکهههه پروی کثافت بجای اینکه از خجالت و شرمندگی سرش تو....باشه بلند شد منو بزنه و داد میزد به قبرستون که لباس نداری،کی به تویه سگ نگاه میکنه قیافت شبیه گهه تورو میکنم تو....😕😕و کلی نفرین
بچها من بی ادب نیستم،اندازه موهای سرتون فحش بلدم ولی همیسه سعی کردم ادب الویتم باشه ولی الان نمیشه،چون دارم از حرف زدن با یه حیوون حرف میزنم
من داشتم از لباس نداشتنم میگفتم کلی فحشای لایق خودشو بهم داد و واقعاااا من بقران هیچوقتتتتت قیافه ادمارو مسخره نکردم ،بقران که هیچ وقت ولی قیافشو ببنید خودتون حالتون بد میشه از زشتیش😐بعد اون میاد میگه شبیه اینی برو تو خیابون سگ نگات نمیکنه
پارسال بود داشتم میگفتم کفش ندارم پاره شده بخدا شروع کرد به بشکن زدن و شادی کردن🙂همینقد مریض روانیه،امسال دمپاییم نداره برای پوشیدن:))همینو بهش گفتم بعدم گفتم تو فکر میکنی بابای منی نکنه کهدفکر میکنی نفرینات گیراست؟بعد باز فحش داد تو شبیه گهی دهنتو ببند تا نکردمت تو ک...ن سگ
منم هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم،گفتم قیافه خودنو دیدی اخه میمون؟توخونه اینه داشتیم اینطوری نمیشد(واقعا نداریم)خودتو بکن تو..... ننت مرتیکه بیعرضه بیغیرت،غلط کردی زن گرفتی وقتی بیعرضه ای،خاک تو سر اون ننت که میدونست همچین اشغالی هستی رفت براش خواستکاری(داداشاشم مثه خودش همش تو خونن سرکار نمیرن،مامانش یه مار دوسره)