2777
2789
عنوان

روم نشد برم تو مغازه برگشتم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 82 پست
پیاز داغشو زیاد کرده چون پدر خوبی نداره و زحمتا رو دوش برادرشه

یه کلمه هم اضافه نگفتم،حتی هزارتا چیزه که نگفتم

به هرحال مهم نیست اگه باور نمیکنید فقط میخواستم دردودل کنم

بخدا سرکاری نیستدلیلی نداره بخوام اصرار کنم راسته خودتون میدونید که باور کنید یا نهولی چرا باید همچی ...

خب تاپیکای دیگه خودتو بخونی بهدجواب میرسی

اما اگخ می خوای بگی کاربری دست چند نفره خب این کلک خیلی قدیمی شده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقاببین به مامانم میگفتم دلم برای داداشم میسوزه بجای اینکه برای خودش کار کنه خرج اینو بده،بعد ماما ...

خیلی ناراحت شدم اومدی درددل کنی اکثریت قضاوتت کردن از ته دل دعا میکنم زندگی به یه طریقی روی خوششو بهت نشون بده حالا یا با پیدا کردن کار خوب یا ازدواج

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
واقعا روم نمیشه حتی اگه پسش بدم

نه من میدونم اصلا دروغ نمیگی 

کاملا مشخصه .ولی ی روزهایی حرصت از بابات چند برابره 

انشالا روزهای خوب توام میرسن 

بروووو سرکار 

دختر زرنگی هستی هر جا بری موفق میشی 

هوای داداشتم داشته باشید 

قصد بی احترامی بهشو ندارم،ولی مامانم احمقهخود بارها گفته شوهرش به عوضیه تمام عیارع و حق با همه ماستا ...

بگرد دنبال کار خیلی از فروشگاه های زنجیره ای استخدام دارن لباس فرم هم دارن .هم از محیط خونه خلاص میشی هم پول درمیاری

واقعا؟کی؟😐حتما زدم که دیدی ولی بخدا یادم نیست،بعدم شاید برای کسی زدم😐بخدا دروغ نمیگم چتونه،الان ای ...

ببخشید قضاوت کردم 

نمیدونم مجازی خواهر :/

بنام خدای که گلهای زیبا را آفرید  🍓🍃

اشکالی نداره میشه فرستاد

🥺🥺واقعا نمیدونم چی بگم،اینکه خانوادت هم درکت نکنن ولی یه غریبه که نمیشناستت انقد مهربون باشه درحقت خیلی باارزشه برام🥲

واقعا نمیدونم چجوری تشکرکنم🥲❤️

فقط ببخشید عزیزم میتونم بدونم چه سایزیه؟فقط از این جهت میپرسم که یه موقع بزرگ و یا کوچیک نباشه و استفاده نشه،اگه یکم بزرگ باشه شاید بتونم کوچیکش کنم،برای این میگم که شاید سایزش بهم نخوره بعد بلا استفاده میمونه🥲اگه نشد حداقل میتونین بدین یکی که مثه من نداره ولی اگه خوبم بود که لطف بزرگی بهم کردین🥲شاید یه روزی یه جایی بتونم این لطفتونو جبران کنم ولی اگه نتونستمم خدا براتون جبران کنه ایشالا🥲❤️